But every night, they fall like dominos

8.7.2014Tänään ollut jotenkin tosi kiva päivä, vaikkei olla tehty juuri mitään. Nukuttiin miehen kanssa myöhään, aamukahveiltiin rauhassa jne. kunnes tuli viestiä Postista, että Nicca kampaamotukun  tilaus on saapunut Pasilan Smart Postiin. Tein tosiaan tilauksen pe-la välisenä yönä ja nyt jo oli saapunut noudettavaksi! En voi kuin arvostaa kyseisen tukun nopeutta ja palvelua, ehdottomasti täydeet pisteet täältä päin. Otin vähän varaslähtöä koulutarvikkeiden hankitaan, koska olen a) maailman huonoin säästämään rahaa, b) olen kärsimätön ja c) elokuun alkuun asti on hyviä tarjouksia. Onnellinen, tuleva opiskelija kiittää!

Tilauksessa tuli siis kaksi harjoituspäätä (nimettiin ne Tepoksi ja Almaksi), 5,5'' leikkaussakset,
Gamma Piun E.T.C Light fööni ja essu tarvikekotelolla. Alkais nyt jo se koulu !! ♥

Käytiin meikän duunipaikalla syömässä ja moikkaamassa duunikavereita, Ärrällä juomassa kahvit, lähikaupassa ostamassa iltaherkkuja ja pari tuntia sitten yöuinnilla lähirannassa. Suomeksi sanottuna tosi perus chillauspäivä, mutta jotenkin ihanan rento ja mukava. Tykkään tämmösistä päivistä!

Kerroin myös aiemmin, että tein tilauksen Leather Heaveniin, jossa oli Harley-Davidsonin ja Hot Leathersin t-paidan. Valitettavasti Harrikan t-paidan S-M koot olivat loppuneet, joten vaihdoin sen West Coast Choppersin  t-paitaan ja Harrikka-pinssiin. WCC-paidassa oli huimasti pidempi toimitusaika, mutta oli se niin hieno, että olin valmis odottamaan. Huomenna (=tänään) paketin pitäis rantautua meidän lähikauppaan noudettavaksi. Yeeeeeeesssss!


En ole pitkään aikaan ottanut itsestäni kunnon naama-/asukuvia vaan kaikki on jotain Instagram-pikseleitä. Huomisen suunnitelmat menivät piloille, joten ajattelin yksin kotona ollessa kävellä vaikkapa tuonne lähipolulle ja ottaa vähän uusia kuvia. Toivottavasti jengiä ei ole aamupäivästä hirveästi liikenteessä, koska mielestäni monikaan asia ei ole niin awkward, kun ihminen ottamassa yksin selfieitä randomien ympäröimänä. :D

Ja hei - muistakaa tulla moikkaamaan mua Ilosaarirockin kaljatelttaan la-su!

: Necromantic
 1. Minäkin pääsin opiskelemaan Tampereelle parturi-kampaajaksi :) Onnea sinullekkin siis opintoihin. Odotan myös innolla jo kerrankin koulun alkua kun vuoden jo ollut toimettomana kun viimevuonna en pässyt kouluun eikä sitten töitäkään saanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luinkin sun blogistas jotain tämmöstä! Kiitos ja samoin. :] Mulla kerkes tulla 3. vuotta pelkkää duunia, nyt viimeistään on motivaatio pilvissä. :D

   Poista
 2. Onnea valitsemallesi alalle ja opintoihin, toivottavasti jaksat innostua kampaajan työstä ;) Nyt oon ollut reippaan vuoden ns. ''ammattilaisena'' ja huhuh töitä riittää ja sorvattua on tullut tänäänki ihan että käet melkee tärisee!! Palkka ei oo mitään huippua, mutta oon tyytyväinen että on varaa elää ja ehkä ostaa itelle jotain kivaakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TAAS MUN ROMAANI KATOS JONNEKKI CYBER-AVARUUTEEN. Ärsyttävää! Saatanan Blöggër.

   Mutta siis joo, kiitos! :> Ja enköhän, kun kumminkin kouluttaudun vielä teatterimaskeeraajaksi ja mahdollisesti myös estenomiksi. Kattoo vähän, miten tää elämä rullaa eteenpäin ja miten suunnitelmat muuttuu! Mut hei - heseläistä ei voi pelotella paskalla palkalla, ärsyttävillä asiakkailla, duuniajoilla ja fyysisesti raskaalla duunilla. :D Kaikki vaan menee positiivisempaan päin, kun pääsen kunnon kampaamoon töihin!

   Poista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥