Behind the Scenes


Etunimi: Nette
Toiset nimet: Anna Sofia
Sukunimi: Tukiainen
Lempinimi: Nepa, Netre, Tuksu, Kakkahattu (kiitti Frohar!)
Syntymäaika/-paikka: 14.8.1992, Helsinki (mutta Nummelassa asuin 19-20 vuotta)
Tämänhetkinen asuinpaikka: Helsinki
Horoskooppi: Leijona
Kengännumero: 36-37
Vaatekoko: S-M
Pituus: 159cm
Paino: 51kg
Silmien väri: Vihreänharmaat
Hiusten väri: (tällä hetkellä) mustat
Ammatti: Vuoropäällikkö, mutta opiskelen töiden ohella parturi-kampaajaksi. 
Harrastukset: Lenkkeily, tatuoiminen ja kirjoittaminen.
Uskonto: Virallisesti evankelis-luterilainen, henkisesti vähän kaikkea, lähimpänä Wiccaa.
Kielitaito: Suomi, englanti ja erittäin huono ruotsi.
Lemmikit: Teddymarsu Pörri, Hermeliini Buffy, Hermeliini Nuusku, Kääpiöluppa Hatti ja kolme risteytyskanipoikasta, joilla ei vielä ole nimeä ja muutama luovutetaan eteenpäin, kun ikää kertyy tarpeeksi. Sniff.
Perhe: Isä, äiti, isosisko ja pikkuveli.
Mies-/naisystävä: Mies löytyy, puspus.
Lempielokuva(t): Vaikea valita yhtä. Pakko varmaan sanoa John Carpenterin Halloween. Yksi suuri suosikkini on myös Stephen Kingin Uinu uinu lemmikkini ja Se.
Lempisarja(t): Sons of Anarchy, Buffy the Vampire Slayer, Family Guy ja Desperate Housewives.
Idoli(t): Kat Von D on ikuinen woman crush. Megan Massacre ja Eva Longoria ovat myös suuria suosikkejani.
Tatuoinnit: 2x tähdet, hifk-logo, ruusu jalassa ja ruusu kädessä. Tarkoituksena saada yläkroppa täyteen!
Lävistykset: Perus korvareiät. Rip. Industrial. </3


Kiinnostuksen kohteesi?: Tämä onkin pitkä lista. Tatuoinnit, vanhat kauhuleffat, paranormaalit jutut, rock/alternative/street goth-tyyli/muoti, eläimet (erityisesti pieneläimet), matkustelu, rock-/metallimusiikki (ikuinen lemppari: Turmion Kätilöt), keikat ja festarit, Harley-Davidson, pääkallot, meikkaus, stailaus, hiukset, halloween ja joulu, sisustaminen, USA, Tim Burton, alternative mallit, valokuvaus, sisustaminen, wiccalaisuus/noituus, kahvilakulttuuri, nyrkkiraudat, aseet, pelit, kynttilät.. Riittääköhän nämä nyt näin aluks?
Unelmasi: Valmistua parturi-kampaajaksi, teatterimaskeeraajaksi ja stylistiksi, matkustella ympäri maailmaa, perustaa oma yritys, muuttaa syrjempään Helsingistä omakotitaloon, hankkia hevonen ja koira, pari muksua ja mennä naimisiin. Olen oikeasti maalaisromantikko.
Paheesi: Tupakka ja kiroilu.
Missä olet itsessäsi ylpeä?: Että jaksan käydä koulussa ja töissä, vaikka välillä onkin hirmu rankkaa; varsinkin huonon selkäni takia. Ja että olen muuttunut kaikin puolin viime vuosina. Olen käsittämättömän onnellinen ja tyytyväinen itseeni.
Mistä et ole itsessäsi ylpeä?: Vanhoja juttuja, mutta ei enää rohkene miettimään. Olisin vielä ylpeämpi itsestäni, jos jaksaisin käydä usein salilla vielä kaiken tämän päälle.
Missä maissa olet käynyt?: Ruotsi (+5 kertaa Tukholma), Viro (+5 kertaa Tallinna), Espanja (x2, Costa Dorada ja Costa de Almeria), Turkki (x2, Marmaris ja Alanya), Tsekki (Praha), Italia (Rooma) ja Iso-Britannia (Lontoo).
Missä maissa haluaisit käydä?: USA (Los Angeles kiehtoo kaikista eniten), Puola (Auschwitz olisi upeaa nähdä), Saksa ja Irlanti. Mutta olisi upeaa käydä mahdollisimman monessa eri paikassa!


10 faktaa: 1) katsoin ensimmäisen kauhuelokuvani 7-vuotiaana (Halloween H20) 2) en ole tykännyt koskaan vihanneksista/kasviksista, mutta nyt olen pakottanut itseäni syömään niitä 3) ensimmäinen lemmikkini oli Venäjän kääpiöhamsteri talvikko nimeltään Rasmus 4) olen värjännyt 14-vuotiaasta saakka, tähän mennessä on ollut yli 10 erilaista hiusväriä 5) olen ilmielävä himoshoppaaja 6) vihaan hajuvesiosastoja yli kaiken! 7) Battery, mansikkamargarita ja sipsit + dippi ovat parasta maan päällä 8) en omistanut kulmakarvoja ollenkaan/tai omistin pienet viirut 8 vuotta. Nyt vihdoinkin kasvatin ne enemmän tai vähemmän kunnollisiksi 9) Ystävällisyys/kohteliaisuus on yksi tärkeimmistä asioista, kun tutustun uuteen ihmiseen. En pysty olla ihmisten seurassa, jotka eivät ole tällaisia 10) kirjoittaminen on minulle erittäin terapeuttista.