Tattoos: Love & Hate

27.12.2013


Jokaisella meistä on omat inhokit ja mieltymykset. Voisin luetella pitkän listan, mistä kaikesta en tykkää yleisellä tasolla, mutta tällä kertaa rajaan aiheen tatuointeihin. Haluan vielä huomauttaa, että tämä ei ole kenellekkään henkilökohtaista negaa ja yksinomaan minun mielipiteitäni. Mielipiteitä on erilaisia ja minunkin voivat tulevaisuudessa muuttua. :-) Minun ei tarvitse ymmärtää teidän tatuointeja eikä teidänkään tarvitse minun. Peace! (Kaikki kuvat Googlesta.)

Love

Old school - Rakastan näiden kuvien voimakkaita värejä ja yksityiskohtia.
Monia erilaisia kuvia, joilla saa helposti luotua omanlaisensa tatuoinnin.


Symbolit (ei Kiinan) - Yksinkertaisia, mutta kauniita ja merkityksellisiä.


Muotokuvat - Kukapa ei haluaisi itselleen tärkeästä ihmisestä tai idolista kuvaa pysyvästi iholleen? 


Horror - Kauhufriikit ymmärtävät tämän mieltymyksen!


Biomekaniikka - Ottaisin tän tyylisen niin mieluusti käteeni! Love!


Hate

Tribaalit - Ei, ei ja ei. En ole koskaan nähnyt tylsempiä tatuointeja kuin tribaalit.
Iso koukero läntti, joka ei näytä edes hienolta. Dislike!


Perhoset & kukat - Nämä ovat niitä ikuisia "riippuu mistä roikkuu" kysymyksiä. Tykkään ruusuista tatuointeina, niin yleisiä kuin ovatkin, mutta isot värikkäät kukat ja perhoset ovat vaan niin mielikuvituksettomia. Sen takia niitä varmaan näkee joka kolmannella ihmisellä.


Merihevoset & Liskot - Dafuq? Kaikista isoin ei tatuoinneissa. Kuinka tyypillistä on, että joku 16-vuotias on vinkunut vanhemmiltaan luvan ja ottanut ensimmäiseksi tatuoinnikseen jonkun perus liskon, joka on joko lapaluussa tai lantiolla? Ei.. Ei. En ymmärrä.


Lohikäärmeet - En ole koskaan tykännyt tämän aiheisista elokuvista tai maalauksista, joten ehkä se perustuu sille, miksi en ymmärrä niitä tatuointeinakaan.


Kiinalaiset merkit - Nämä on taas niitä "en tiedä minkä tatuoinnin haluaisin ottaa, joten otan jonkun pienen kiinalaisen merkin, jolla on hieno ja syvällinen merkitys, mutta oikeasti en edes tiedä sitä".

 Naurahdin!


: Necromantic
 1. Meillä on näköjään samanlainen tatskamaku :P Itse INHOAN tribaaleita ja kiinalaisia merkkejä yli kaiken tatuointeina. Ymmärrän kiinalaiset merkit vain, jos henkilö on oikeasti käynyt siellä päin ja siihen liittyy oikeasti jotain syvempää merkitystä esim. puoliso sieltä päin maailmaa, adoptoitu lapsi Aasiasta tms. mutta muuten EI.

  Itse tahdon tatuoida Burtonin hahmon, Siouxsien silmät, poron luurangon ja Lotuksen kukan itseeni jossain vaiheessa. Kaikilla noilla on itselleni suurempi merkitys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oon ihan sun puolellas! En oo koskaan ymmärtänyt, miksi ovat niin suosittuja, mutta joskus kun oon kysynyt kaverilta esim. kiinalaisista merkeistä niin vastaukseksi on tullu "en tiiä, teki sil hetkel mieli ottaa joku" "mitä toi tarkottaa?" "emmä muista, kai se oli joku lupaus tai jotai". ..Seriously?

   Burtonin hahmoa olen itsekkin miettinyt, varmaan kallistun NBC tai Corpse Briden suuntaan. :-) Ei mun mielestä tatuoinneilla tarvitse edes olla sen suurempaa merkitystä itselleni vaan riittää, että näyttää omaan silmään hyvältä. Voin sanoa ihan rehellisesti, että nää mun tähdet on niin perus kuin olla ja voi, mutta kyseisestä kuviosta oon tykänny koruissa, vaatteissa jne. pienestä pitäen ja näyttävät mielestäni enemmänkin kauniilta "asusteelta" ihossa kuin miltään syvällisemmältä tarinalta. ^_^

   Poista
 2. Tuli mieleen näistä, et mitä mieltä oot pin up-tatuoinneista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä ymmärrän, miks ihmiset haluaa niitä ottaa. Onhan ne kauniita ja naisellisia! En itselleni ottaisi, mutta ymmärrän kyllä miksi niitä otetaan. :-)

   Poista
 3. Joo kannattaa osata kiinaa ennen ku menee tatskaa itelleen jonku tärkeä sanan/lauseen joka onki todellisuudessa jotai muuta ku on ajatellu,niinku esim tos vikas kuvas:D noi merihevoset oli järkkyi!:D Mut sain tästä postauksesta yhden idean itelleni minkä voisin toteuttaa:P voisin itekki tehdä jonku tän tyylisen postauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, nimenomaan! Mä ainakin haluaisin et mulla lukee selässä isoilla kirjaimilla "nuudeli". :DDD Ja äläpä, en voi käsittää! Mutta tee ihmeessä, hyvä vaan jos jengi saa näistä vinkkejä. :-)

   Poista
 4. Hahaa mä itse tykkään _hyvin_tehdyistä_ merihevosista, lohikäärmeistä, ja kukkasista. :D Omillakin liljoilla löytyy syy, että miksi juuri liljat, ja kukat on kuitenkin aika ajaton aihe (imo). Ja tuommoset japskityyliset lohikäärmeet hihoina/selkä/rintakehätatskoina voi olla oikeesti tosi hyvännäköisiä varsinkin miehellä, mutta ne pikkupiiperrykset, joita valitettavan moni nainen ottaa, joista hädin tuskin saa selvää että se on lohikäärme, argh so boring! Muotokuvat ois kans ihania mut niissä on vähän se vika et porukka luulee että jokainen tatuoija osaa sellaisia tehdä.. Omalla kohdalla Suomesta löytyy yhden käden sormissa laskettava määrä tatuoijia, joiden antaisin tehdä omaan ihooni muotokuvan. :o

  ... niin ja, tribaaleista ja kiinanmerkeistä ja sisiliskoista ei edes puhuta... Niin nähtyjä jo, ja sulka liittyy pian niiden kastiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on aika erilainen ajattelutapa. :D Mun mielestä merihevoset, kukkaset ja lohikäärmeet on kammottavia! Monilla on tatuointiensa takana tarina eikä ulkopuolisen välttämättä tarvitsekkaan ymmärtää, miksi hän halusi sellaisen tatuoinnin. Ikuisia mielipiteitähän nää on ja omani näitä kohtaan ei muutu oli tarina millainen hyvänsä, itse kuvasta/kuvaideasta en vaan tykkää. Ja varsinkin miehellä tuommoset lohikäärmeet on jotenkin lame, ihan hyvä et meillä on just päinvastanen maku! :D Taitavat tatuointiartistit osaa tehdä kaikenlaisia tatuointeja, mutta tietenkin meillä on omat heikkoutemme ja vahvuutemme. Itse en todellakaan osaa edes piirtää realistisia ihmisiä!

   Haha! Ne on kyllä aina kummastuttanu mua ja vuosien saatossa oon alkanu olla melko angry bird, kun oon nähny näitä. :D Sulkia en oo vielä tuominnu, vaikka onkin pienessä hujauksessa tulluit todella suosituiksi. Ehkä se on se mun ikuinen rakkaus lintuihin, minkä takia en vaan voi vielä tuomita niitä! :-)

   Poista
 5. Mäkään en kestä tribaaleja, ainakaa omalla iholla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kiitos! :-D Mulle toi HIFK-logo, jossa on pienet tribaalireunukset on riittämiin.

   Poista
  2. Ai siis jos on vähän tribaalii nii se on fine mut jos on iso nii se on ruma vai onko tribaali ylipäätään ruma? Mulla meni vähän ohi toi.. :)

   Poista
  3. Mitä kohtaa et ymmärtänyt? :D isot tribaaliläntit ovat mielestäni rumia, koska a) ei mitään päätä eikä häntää ja b) eivät yksinkertaisesti miellytä omaa silmää. Omassa hifk-logossani on pitkä tarina enkä ole varma, voiko noita pieniä koukeroita edes tribaaliksi laskea. Kaverillani on kaunis ruusu, josta lähtee tribaalimaisia kuvioita, mutta on silti kaunis, koska se ei ole pelkästään _iso epämääräinen läntti_. Tajusitko nyt? :)

   Poista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥