Turn it up

29.3.2014Heya taas ja hyvää lauantai-iltaa! Terveisin Nette, joka kuulostaa ihan uutistoimittajalta. Tuli joku jäätävä kirjoitusinnostus, joten päätin käyttää sen kerrankin hyväksi. Ei sillee, et mitään järkevää asiaa olisi tai tällä postauksella mitään syvääkin syvempää tarkoitusta. Kunhan raapustelen omaksi iloksi.

Ensinnäkin, mun tatskakuume on ollut nyt viime aikoina ihan järkyttävä. Vieressä olis kasa kaikkia tatskakamoja, mutta a) en oo vieläkään saanut poljinta toimimaan ja b) itselleen tekeminen on ihan älytöntä tuskaa, just sayin'. Ajattelin jo tässä, että alan kuumottelemaan Tommia harjoittelemaan tatuoimista. Tämmönen perus kiva pariskunnan harrastus! Mietin myös, että ottaisin Liskogalleriassa harjoittelijalta jotain isompaa leimaa. Kokemuksia? Mielipiteitä? Tiedän ainoastaan yhden, joka otti harjoittelijalta tatuoinnin, ja se on todella upea!

Toiseksi, tää Suomen pelleily alkaa viedä viimeisetkin hermot. Leikataan vähäisistäkin tuista pois, esimerkiksi lapsilisistä. Tämä koskee minua, koska haluan lapsia. Ja kallistetaan lisää autolla kulkemista, koska sehän ei ole vielä tarpeeksi kallista. Tämä koskee minua ja miestäni, koska mieheni on autonörtti, ja minäkin haluaisin joskus omistaa auton. Joo, ja kielletään tupakkakin kokonaan Suomesta! Ei sillee, etteikö se olis saakelin typerä ja kallis tapa, mutta mielestäni jokaisella pitäisi olla oikeus päättää tämmöisistä asioista. Mutta ei, Suomessa kymmenkunta pukumiestä/-naista päättää yli viiden miljoonan ihmisen puolesta. Alkaa mennä järki. Mutta hei, nostetaan näiden hienojen ja tärkeiden pukuihmisten palkkoja! Nähtyäni nää uutiset meinasin kirjaimellisesti juosta seinää päin. Jos pari vuotta jaksaisin kärsivällisesti opiskella ja sen jälkeen lähtis ulkomaille edes hetkeks tekemään töitä ja asumaan, phuh..


Noniin, johan helpotti. Oon yrittänyt hillitä näitä hallitsemattomia avautumisia, mutta mikään ei ole niin terapeuttista kuin kirjoittaminen, imo.

Anygays, huomio ihanat naiset! Oon saanut tämmöisen mielettömän innostuksen laittaa hiuksia, meikata ja stailailla. En pelkästään itseäni vaan myös tuttujani. Aion tehdä erään hauskan projektin, jossa stailaan erityylisiä ihmisiä, otan kuvia sopivassa ympäristössä ja teen sellasen kuvakollaasin! Julkaisen kuvat myös täällä blogin puolella. Yhtä kaveria kysynyt ja hän lupautui jo klassisen gootin osaan. Haluankin siis kysyä, että olisiko pääkaupunkiseudulla halukkaita tulemaan mulle stailattavaksi yhdeksi päiväksi? :-) Ympäristöä voidaan katella yhdessä, kunhan on paikka, missä voin stailata (esim. oma kotini). Minä saan harjoitusta ja vähän apua erääseen juttuun, mistä kerron myöhemmin enempi, ja sinä saisit (toivottavasti) kivoja kuvia, ja ehkä jopa vinkkejä tyyliisi. Sekä on tietenkin iso plussa, jos saa uusia kavereita blogimaailmasta, ja miksei toki muualtakin. :-) Tällä ei ole mitään erityistä aikajanaa vaan heti kun säät lämpenee ja aurinko paistaa niin haluaisin aloittaa (kesän loppuun mennessä kuitenkin). Mulle voi laittaa viestiä täällä tai Facebookin puolella, löydyn nimellä Nette Tukiainen. Mitä enemmän innostuneita ihmisiä sen parempi! Mun kanssa ei tarvitse ujostella. :-)

Aah, vitsi kun kuumottaa koulu. Haluaisin niiiiiiiiiiiiin paljon päästä sinne. Tiedän hokevani vähän itseäni, mutta kahden ja puolen vuoden Heseuran jälkeen on alkanut motivoitumaan paremmin. Oon aina pitänyt itseäni enemmän luovana ihmisenä, joten tämmöinen duuni voisi olla mulle sopiva. Se joka ei tiedä mistä puhutaan niin tarkoituksena on päästä syksyllä opiskelemaan parturi-kampaajaksi ja siitä sitten teatterimaskeeraajaksi. Kokemusta on lähinnä perheen Halloween-meikkailuista ja oman naaman läträämisestä, joten olisi kiva päästä kokeilemaan sitä muihinkin. Tulis nyt äkkiä kesäkuu, jotta saan tietää tulokset, argh!

: Necromantic
 1. ihana koru :) olis kyl tosi siistii jos saisit ton kuva homman toteutettuu olis siistii nähä jos ois esim ennen ja jälkeen kuvia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin tykkään! ♥ Ja eiköhän se tavalla tai toisella tuu onnistumaan, toivon ainakin. :-)

   Poista
 2. Oon nii samaa mieltä tosta lapsilisä asiasta! Nii hemmetin tyhmää :/ mä voisin kyl mielelläni tulla sulle meikattavaks,oon ite meikannu tooosi pitkää aina samalla tavalla:) että ilmottele jos sulle käy. Asutaa ainaki lähekkäin ja tällee !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ärsyttää ihan silmittömästi. :(

   Hei tosi upee juttu, etukäteen jo iso kiitos! Jos sulla on Facebookkia niin pyytele mua kaveriks, jotta voidaan olla paremmin yhteyksis. :-)

   Poista
 3. Ilmoittaudun stailattavaksi :D Oon niin hukassa tyylini kanssa kuin ihminen vain voi olla (hengailisin mieluiten reenivaatteissa 24/7) ja eipä mulla varmaan koskaan ole nähty mitään muita ko perusmeikit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, superia! ^^ Ollaan yhteyksissä vaikka Facen kautta!

   Poista
 4. millo esittelet sun tekemät tatskat? :) etkö oo luvannu tekee sitä postausta jo? kiinnostais nähdä se tommin tatuointi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edelleenkin heti kun saadan uus poljin/vanha kuntoon, jotta voidaan parannella sitä. Ei nyt keskeneräsiä töitä saa näytellä. ;)

   Poista
 5. Pidän peukkuja, että pääset kouluun :) mitä olen blogiasi seurannut niin oot todella osaava, meikkaat tosi upeasti. Ootko muuten tehnyt blogissasi meikkausvideota? Jos et niin ois kiva nähdä sellaista :)

  VastaaPoista
 6. Voi, kiitos hirmuisesti! <3 ihana kommentti. :] joskus aikoinaan tein semmosen kuvilla vanhaan blogiini, mutta ehkä pitäis tehdä tänne videon muodossa, hmm! Laitan asian korvan taakse. ^_^

  VastaaPoista
 7. Mä niin samaistun tatskakuumeeseen! Kohta ehkä lisää väriä pintaan, en tiiä vielä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää, mäkin tahdon! Jos tekis sillee ylitöitä et sais ees jonku tatskan hankittuu, hmm.. ^_^

   Poista
 8. Leimaa vaan iholle! ;-)

  VastaaPoista
 9. Mielenkiintoisen kuulloinen tuo stailaus- ja kuvausprojekti! :) Saattais kiinnostaa miutakin, jos joskus taas käydään siellä Etelä-Suomessa päin. :>>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Olis tosi kiva juttu. c: Kesämmällä sitten! <3

   Poista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥