Q&A

16.3.2014


Heya! Taas olen ollut hiljainen pidempään kuin oli tarkoitus. Parempi etten edes sano sitä perus selitystä; väsymys, kiire, työt jne. Niinä hetkinä, kun on taas ollut aikaa ei ole ollut inspiroitunut olo. Välillä iskee ongelma siitä, että mitä sitä edes kirjoittaisi! Tatskajuttuja pitäisi kyllä alkaa taas pitkästä aikaa vääntämään. Nyt puolestani julkaisen 'kysymykset & vastaukset' -postauksen, jonka lupasin vanhassa blogissani hmm.. Vuosi sitten? Tarkoitus oli kuvata web-kameralla vastaukset, mutta valitettavasti jokin tässä mun koneessa/netissä angstaa, etten saa laittaa kuin jotain 5 sec pitusia videoita. Eli nyt tuotan pettymyksen ja kirjoitan kaikki ylös kuvarysän kera! Poimin parhaimmat kysymykset, mutta laittakaa ihmeessä kommentein tulemaan kysymyksiä, jos jotkut jäävät vielä askarruttamaan!

Merirosvo vai Ninja?
- Merirosvo ehdottomasti!

Minkä takia muutin Helsinkiin Nummelasta?
- Noh.. Alunperin muutin eksäni kanssa tänne, joka oli myös Nummelasta kotoisin. Meidän juttu ei toiminut ollenkaan saman katon alla, joten muutin takaisin Nummelaan kolmen tai neljän kuukauden jälkeen. Minulla oli vihdoinkin vakituinen työpaikka ja pidin Helsingistä asuinpaikkana, joten koin itselleni parhaaksi muuttaa tänne takaisin, kunhan löydän asunnon. Vuoden metsästyksen jälkeen löysin soman 33 neliön yksiön Itä-Helsingistä, ja täällä asustelen vieläkin. Aion asua Helsingissä ainakin seuraavat kolme vuotta, kun aion opiskella. Joskus tulevaisuudessa, kun hankin lapsia, on varaa ostaa omistusasunto jne. aion kyllä muuttaa jonnekkin pienemmälle paikkakunnalle (mutten niin pienelle kuin Nummela!)

Lempi väri (1)?
- Jos saa sanoa mustan niin valitsen sen. Jos ei niin sininen.

Lempi elokuva/tv-sarja?
- En voi valitettavasti nimetä vain yhtä vaan lista on melkoinen. Jos katkotaan vähän listaa, niin esimerkiksi lempi leffoja ovat Halloweenit, SAWit, Repo! The Genetic Opera ja The Dark Knight. Lempi sarjojani taas on Sons of Anarchy, Buffy the Vampire Slayer, Desperate Housewives, Family Guy ja South Park.

Oletko sisustaja luonteeltasi?
- Olen! Jos olisi rahaa enemmän tykkäisin älyttömästi sisustaa (ja tällä hetkellä tietenkin enemmän tilaa). Toivottavasti vanhempana tienaisin sen verran hyvin, että sais sisustettua kodin omanlaiseksi!

Kokeilin ensimmäisen kerran poskipunaa, hui!

Luonnollinen hiustenväri?
- Semmonen keskiruskea/maantienharmaa. Jotain siltä väliltä. :-D

Suosikkikengät?
- Uudet Converset ovat ehdottomasti mukavimmat ja käytetyimmät, rakastan niitä (ja tennareita yleisesti) ihan mielettömästi! Kauneimmat kenkäni ovat taas Abbey Dawnit.

Millainen on kaunis ihminen sisältä/ulkoa?
- Mielestäni kaunis ihminen sisältä on ystävällinen, ajattelevainen, rehellinen, vaatimaton, kiltti ja lojaali. Omaa silmää ulkoisesti miellyttää erityisesti naisissa pitkät hiukset, (sopivasti) treenattu kroppa, pyöreä takamus ja hyvä rintavarustus, vaaleansiniset silmät ja tumma, pehmeä meikki. Sellainen, joka näyttää kauniilta ilman meikkiäkin! Hirmuinen määrä tatuointeja on myös todella iso plussa!

Mitä odotat tulevaisuudelta?
- Odotan pääseväni ensin opiskelemaan parturi-kampaajaksi, josta jatkan teatterimaskeeraukseen, pääsen tekemään alani töitä, ostettua asunnon, hankittua pari mukulaa, koiranpennun, ja mielellään myös jonain päivänä naimisiin!

Tärkein asia parisuhteessa?
- Rehellisyys.Poltatko päivässä paljon tupakkaa?
- Riippuu ihan päivästä. Keskimäärin 8-10.

Oletko enemmän isin vai äidin tyttö?
- Isin, ehdottomasti. Iskä pienestä pitäen teki musta vähän semmosta "poikatyttöä" ennen kuin pikkuveli tuli maailmaan. Pienenä keräilin ötököitä, rakastin robotteja, altistuin syntymästä lähtien Ramonesille ja Sex Pistolsille, pelasin pleikkaria ja katoin kauhuleffoja (huom, 7-vuotiaana salaa Halloweenin katsominen ei ollut parhain idea. Kärsin painajaisista koko lapsuuden!)

Osaatko soittaa mitään soitinta?
- Syntikkaa soitin nuorempana, en tiedä osaisinko enää.

Ensimmäinen lemmikkisi?
- Venäjän kääpiöhamsteri talvikko, jonkanimi oli Rasmus. Maailman veikein pikkueläin! Olen tähän mennessä ainoa meistä lapsista, joka on ikinä omistanut lemmikkejä. Varmaan pysyykin niin.

Miksi hankit marsun/kaneja?
- Alunperin vinguin vanhemmilta kania, mutta eivät suostuneet, koska tuhoavat niin paljon paikkoja, papanoivat joka paikkaan jne. Marsu oli silloin toiseksi paras vaihtoehto ja huomasin kiintyväni niihin paljon enemmän kuin uskoinkaan. Minulla on ollut neljä marsua: Mimosa, Nuppu, Nuutti ja Pörri. Pörri on edelleenkin uskollisesti meidän seurana. Tuskin hankin enää marsuja Pörrin jälkeen. Noissa kahdessa pikku hirviössä on tarpeeksi tekemistä!


Millaisia tatuointeja haluat?
- Ugh, näitä on paljon! Suurimpina haaveina on biomekaniikkaa käteen, iso kotka rintojen yläpuolelle ja käteen tai jalkaan muistotatuointi musta ja iskästä. Vuoden 2009 Halloween-kuvia olen tällä hetkellä katsellut sopiviksi vaihtoehdoiksi. Näiden lisäksi esimerkiksi old schoolia ja muotokuvia idoleista.

Mikä auto teillä on?
- Mitsubishi Eclipse. Tässä kuvaa! On se niin hieno. ♥

Lempi peli?
- HA, mä oon nyt luuseri ja luettelen pleikka ykkösen pelejä: Toy Story Race, Crash Bandicoot 2-3 ja Croc 1-2! Nää oli mun lapsuuden ehdottomia lemppareita. Kakkoselle Eye Toyt, The Suffering 1-2, Ghost Rider, Buffy the Vampire Slayer ja Virtual Fighter oli kovia! Kolmoselle tykkään SAW 1-2, Fear 3 ja Bioshock 2:sta. Neloselle en oo viel päässy testailemaan pelejä porukoilla. Ja yks ehdoton suosikkikonsoli lapsuudesta oli CDi. Tuskin olet kuullut siitä? Se on ihan okei, koska kukaan mun pelinörttikavereista ei oo ikänä kuullutkaan. Semmonen yli sympaattinen Philipsin konsoli vuodelta nakki ja peruna. Lasten minigolf oli ihan ykkönen! Eikä unohdeta Game Boy Colorin Pokémon pelejä jajajaja.. Onhan noita. Lista on loputon!

Saatko paljon kommentteja ulkonäöstä ulkona?
- Jonkun verran. Värikkäällä tukalla sai arkisissa tilanteissa, kuten kaupan kassalla paljon kivoja kommentteja niin vanhoilta naisilta kuin nuorilta miehiltä. Baarissa tulee lähes aina joku epätoivonen yrittämään ja selittämään miten siistiä on, kun naisella on HIFK-tatuointi, mutta nojoo. Musta tuntuu et jokainen saa edes joskus kehuja/lähentelyä, oli minkä näköinen tahansa. Ei siitä numeroa tartte järjestää, nimimerkillä en arvosta ihmisiä, jotka selittää päivät pitkät, miten taas joku tuli pokailemaan baarissa. Kukaan ei välitä, the end!

Ovatko vanhempasi hyväksyneet tyylinmuutokset?
- Hahaa, vähän joo ja ei. :-D Seiskan jälkeen, kun muutuin perus tallaajasta radikaalisesti hevitytöksi porukoilla oli vähän kestämistä. Kumpikaan ei tykkää mistään piikkipannoista, isoista ketjuhousuista blabla, mutta oppivat hyväksymään. Jonkun verran siitä tuli kärhämää etenkin äidin kanssa, mutta teininä se on aika perus. Kyllä äiti sit joitakin asioita jopa ite omatoimisesti osti, kuten maihareita ja nahkatakkeja. Porukat ei ees tykännyt alunperin mustista hiuksista, mutta värjättyäni ne sellaisiksi molemmat vaan kehuivat, miten hyvin sopii. Äiti kyl edelleenkin hyppii riemusta, jos mulla on muutakin kuin mustaa päällä.. Mut nojoo, otan tollaset asiat ihan huumorilla. Onneks iskä vanhana punk rockarina ei voi hirveästi sanella mitään - se mua bändipaitakauppoihin ja Back Streettiin kuskaskin! Nykyään porukat on ymmärtäneet, ettei tää oo mulle mikään ohi menevä vaihe vaan elämäntapa. Ja se, että meidän äidiltä saa nykyään kehuja vaatteissa on iso plussa!


Unelma koti?
- Omakotitalo, missä olis pieni talli pihalla. Oon oikeesti tämmönen maalaisromantikko.

Ovatko lemmikit sinun vai yhteisiä Tommin kanssa?
- Yhteisiä. Tommi on Pörrille isäpuoli, niin kuin se itse sanoo!

Rakkaus: yhteisiä harrastuksia? Milloin sopiva aika mennä kihloihin? Aloite seurustelulle?
- Ei liiemmin ole yhteisiä harrastuksia. Tuetaan kumpikin toisiamme, mut mun mielestä on hyvä, ettei tehdä kaikkea yhdessä. Tommi laittelee autoja ja mä kirjoitan/piirrän/hakkaan ihoa. Ollaan kyllä puhuttu, että olis kiva aloittaa yhdessä esimerkiksi ammunta. Kihloihin olisi kiva mennä vuoden parin päästä - tai sitten, kun se tuntuu oikealta. Meillä seurustelulle teki aloitteen Tommi, niin kuin ylipäätänsä meidän jutulle. Mä en hirveästi tee aloitteita minkään suhteen.

Uskotko henkimaailmaan?
- Uskon. Kaikki paranormaalit jutut on aina kiinnostanut hirveästi!

Katsotko jääkiekkoa/jalkapalloa? Mitä kannatat?
- Niille, jotka eivät (muka) vielä tiedä, olen älytön jääkiekkofani. Katson oikeastaan vaan SM-liigaa, joskus jopa NHL:ää. Maailmanmestaruus kisat ei minuu jaksa jotenkin kiinnostaa. HIFKiä on meidän iskän puolelta kannatettu jo iskän isästä lähtien! Suurin syy, miksi ikinä hakkasin sen iholleni.


Miksi ihmiset lukevat blogeja?
- En osaa oikeastaan sanoa. Itse katson reality-ohjelmiakin, joten jokin vissiin toisten ihmisen elämässä kiinnostaa. Itse tykkään lukea enemmän tyylijuttuja, koska saan niistä inspiraatiota omaan tyyliini.

Onko seksi tärkeää parisuhteessa?
- On. En vois kuvitella itselleni parisuhdetta, jossa harrastettaisiin seksiä esim. kerran kuukaudessa.

Paljon sinulla menee kuukaudessa rahaa alkoholiin/vaatteisiin?
- Alkoholiin yleensä pyöreät nolla euroa, nyt perjantaina ehkä vähän alle parikymppiä, kun olin kaverin kanssa muutamilla. En juo yleensä edes viikonloppuihin limua vahvempaa. Vaatteisiin ei ole mitään keskimäärää, koska vaihtelee sen mukaan, mitä palkkakuitti näyttää ja mitä kaupoilla on minulle tarjota.

Koitan kirjoittaa vielä huomenna ainakin jotain, sillä ylihuomenna lähden perhelomalle Prahaan lähes viikoksi! Pusmus. ♥

: Necromantic
 1. Mielenkiintoinen postaus, kattavasti oot vastannu kysymyksiin. ^^ Kaunis oot, toinen kuva ja viimeinen ovat parhaat! ♥

  VastaaPoista
 2. tässä ei tainnu olla kaikkii?... siis ihanaa että vihdoinkin tää tuli, en haluu kuulostaa kiittämättömältä mutta muistaakseni laitoin ihan kauheen liudna kysymyksii ja niit ei oo tässä ees kaikkii :( en nyt tietty muista ihan kaikkii mitä kysyin.

  -eve

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Poimin parhaimmat kysymykset, mutta laittakaa ihmeessä kommentein tulemaan kysymyksiä, jos jotkut jäävät vielä askarruttamaan!"

   Kirjotin niitä ylös lapulle, mitkä ajattelin julkaista videossa (tein jo sen videon kerran ja noistakin tuli joku puolen tunnin keissi). Kaikki ei valitettavasti ois mahtunut tai olis tullut ihan liian pitkä (ja ennen kaikkea pitkästyttävä) video, ja merkinnän poistin vanhasta blogista, joten en saanu niitä kaikkia enää mistään. :( Poimin niitä mielenkiintosimpia ja mitä jengi ei oo kysynyt montaa kertaa. Pahoittelen suuresti! Kysy vaan, jos joku tulee mieleen jälkikäteen. :)

   Poista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥