Challenge vol. 1

24.3.2014

Kopioin Jennin blogista tällaisen hauskan haasteen, jossa kerrotaan faktoja itsestään, vastaillaan haastajan keksimiin kysymyksiin, keksitään itse kysymyksiä ja haastetaan eteenpäin! Tykkään haasteista, kunhan eivät ole turhan pitkiä. Huom, muutkin voivat kopioida, haastoin heitä tai en. :-)

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Sinun pitää haastaa 11 bloggaajaa.
5. Sinun tulee kertoa, kenet olet haastanut.
6. Kerro kuka sinut haastoi. Ei takaisin haastamisia.

Vuosi: 2013 / Kuvaaja: Mika Leinonen
11 Faktaa


1.) Olen pukeutunut rock-/gootti-/hevityyliin vuoden 2006 kesästä saakka. Vaikka olenkin rauhoittunut siitä paljon en voisi kuvitella luopuvani tyylistäni kokonaan. Tykkään kokeilla ja yhdistellä erilaisia tyylejä. Voisin oikeastaan sanoa pukeutuvani fiilikseni mukaan.

2.) Vaikka olen aina rakastanut kaikenlaisia, en voisi kuvitellakkaan luopuvani lihansyönnistä. Se on minun henkilökohtainen valintani enkä jaksa kuunnella, kuinka huono ihminen olen sen takia - omistanhan itsekkin mm. kaneja. No, vaikka jääkaappi ja lompakko olisivat tyhjiä en söisi lemmikkejäni, se nyt olisi aivan sairasta. Pidän naudasta, possusta, hevosesta ja kanasta. Jäniksiä en kylläkään söisi.

3.) En syö mitään vihanneksia, kasviksia jne. Pidän kyllä hedelmistä, marjoista ja perunasta. Se on välillä aikamoinen taakka, koska haluaisin osata syödä monipuolisemmin. Ehkä joskus en ole enää näin nirso.4.) Rakastan kesää. Minun puolestani jouluaattona ja uutena vuotena saa olla lunta, mutta muuten ei. 

5.) Olen oman ikäisteni seurassa todella puhelias ja sosiaalinen tyttö, joka tykkää heittää hirveästi tyhmää läppää, mutta vanhojen ihmisten seurassa muutun ihan hiljaiseksi ja epänettemäiseksi. Jotenkin pelkään, että olen epäkunnioittava, epäystävällinen tms. En tiedä miksi.

6.) Pelkään hämähäkkejä ja olla yksin pimeässä.

7.) Olen koko elämäni kasvanut Ramonesin ja IFK-hulluuden parissa. Ramonesista tulee aina mieleen iskä, joka on hypettänyt sitä pikkuisesta saakka. Tätä punk/rock/hevi-kulttuuria ei ole koskaan päässyt karkuun, nimimerkillä isosiskoni ja pikkuveljenikin kuuntelevat "hyvää" musiikkia.

8.) Olen todella tunteellinen ja perherakas ihminen. Ulkoa olen kiveäkin kovempi, mutta kaikki jotka tuntevat minut paremmin tietävät, että olen todella herkkä persoona. 

9.) Odotan yli kaiken pääseväni järjestämään häitä. En osaa kuvitella muuttuvani bridezillaksi - rakastan suunnittelua ja sitä pientä stressiä kaiken sen ilon keskellä yli kaiken!

10.) Katsoin ensimmäisen kauhuelokuvani ollessani 7-vuotias. Se oli Halloween H20. Sen jälkeen katsoin Screamitkin - äidiltä ja isältä salaa, tietenkin. Ollessani 8-vuotias he saivat tietää asiasta, ja ottivat sen yllättävän hyvin. Toivoivat vain, etten enää katsoisi muita kauhuelokuvia, koska kärsin muutenkin pienenä paljon painajaisten takia. No, sanotaan näin etten hirveästi totellut.. :-D Olen siis kirjaimellisesti katsonut pienestä pitäen kauhuelokuvia.11.) Ysäri on lempi aikakauteni. Spice Girls, Backstreet Boys, Buffy Vampyyrintappaja, Siskoni on Noita, haalarit, Playstation, CDi, kasetit.. Rakastan kaikkia niitä! Haluaisin niin kokea ysärin uudelleen nyt vähän vanhempana.

Vuosi: 2001 / Kuvaaja: Ida Lehtonen
Haastajan 11 kysymystä

1. Kuvaile tyyliäsi kolmella sanalla!
Rock, rento ja naisellinen.

2. Keräiletkö jotain, ja mitä?
Keräilen korttipakkoja eri paikoista, lähinnä eri maista. Harley-Davidson on myös ollut noin kaksi vuotta keräilyharrastukseni.

3. Ketä muumi-hahmoa isäsi/äitisi muistuttaa eniten?
Äitini on selkeä Muumimamma. Iskä on joku Muumipapan/Nuuskamuikkusen sekoitus. :-D

4. Jokaisella on kokatessa/leipoessa bravuurinsa, mikä on siis sinun?
Mokkapalat ja pizza.

5. Vuoden paras päivä?
En tiedä. Ehkä jouluaatto?

6. Käytkö mielummin kampaajalla vai huollatko itse hiuksesi?
Sekä että. Kampaajalla leikkaan, mutta värjääminen on yleensä omia heiniä.

7. Game of Thrones vai Frendit?
Frendit. En ole koskaan Game of Thronesin hypetystä ymmärtänyt. :-( Ei vaan jotenkin nappaa. Olen enemmän Sons of Anarchy-naisia.

8. Osaisitko toimia oikein ja nopeasti, jos huomaisit että kattila on syttynyt liedellä tuleen ruokaa laittaessasi?
Tuskin oikein, mutta ainakin nopeasti. :-D

9. Mikä on paheesi?
Hmm. Tupakka varmaankin.

10. Mikä oli suosikki-kirjasi lapsena?
Karvanoppien uusi auto! Ihan ykkönen. :-D

11. "Never say never", eli oletko esim. sittenkin tykästynyt lyhyisin hiuksiin vaikka viisivuotiaana sanoit ettet koskaan tahdo "poikatukkaa" tms.
Öää. Sanoin joskus, että vihaan Helsinkiä enkä koskaan muuttaisi sinne, mutta tadaa, täällä ollaan! :-D Tutustuin paikkaan ja ihastuin. En silti koko elämääni täällä aio asua.

Vuosi: 2012 / Kuvaaja: Nelly Tatti
11 kysymystä haastetuille:

1. Jos saisit 10.000€ nyt heti ja sinulla olisi 24h aikaa kuluttaa ne, mihin käyttäisit ne?
2. Minkä merkkinen oli vanhempiesi auto ollessasi pieni?
3. Lempi lastenelokuva/-sarja ollessasi pieni?
4. Mikä on meikkaamisjärjestyksesi?
5. Unelma hiukset?
6. Kaunein ja komein näyttelijä kautta aikojen?
7. Aikakausi, jonka haluaisit kokea? (kasari, renesanssi jne.)
8. Mitä lempinimiä sinulla on?
9. Mikä olisi kauhein tapa kuolla?
10. Mitä pelkäät?
11. Laita loppuun paras kuva itsestäni ja kerro, miksi valitsit juuri sen kuvan.

Vuosi: 2011 / Kuvaaja: Lisa McWhirter

Haastan 11 bloggaajaa:


: Necromantic
 1. Vanhemmat ihmiset on pelottavia! Itse koen samaa ongelmaa, tai no olen muutenkin suht koht hiljainen mutta sitten kun on selvästi omien vanhempien ikäluokkaa olevia ihmisiä niin ei niille uskalla mitään toitottaa. :D Tosin ihan eri asia kun kyseiset henkilöt ovat luokkatovereita, eivät jotenkin tunnukkaan enään niin vanhalta. Outoa. :o Mutta hohhooo kiitos haasteesta. ;) Pitää koittaa tuokin muistaa tehdä jossain kohtaa! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen. :D vaikee olla oma ittensä, koska pelkää antaneensa perseen vaikutelman. You know!

   Ja kiva, jos viittit! Olin linkittämäs tän kaikille haastetuille, mut sit julkasinki tän metrossa. :D kiva, jos mahdollisimman moni viittii. :-)

   Poista
 2. Kiitos <3 :) tää on joku viides kerta varmaa ku saan tän :D Pitää silti tehdä joku päivä :P

  VastaaPoista
 3. Hei kiitti haasteesta! :> Rupeenkin heti vääntää tätä!

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta! ♥ Laitan kirjanmerkkeihin ja yritän muistaa tehdä jossain vaiheessa. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä! ^^ Kiva et niin moni on halukas tekemään tämän!

   Poista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥