Saints & Mortals Mac

8.3.2015

Viikonlopusta on jälleen kerran selvitty. Perjantaina vietettiin miehen synttäreitä - nothing much, tein normaalia speciaalimpaa ruokaa, katsottiin Shieldiä ja annoin lahjaksi rahaa hänen projektiin. Ihan perus rauhallinen koti-ilta. Lauantaina käytiin Itiksessä syömässä Thaibuffetissa ja tänään ollaan vaan oltu, katsottu yllättäen Shieldiä, heh! Parissa viikossa katsottu kohta kuusi tuotantokautta, nyt on just sen memen "omg I need help" fiilikset!

Lohkoperunoita, marinoituja kaslerpihvejä, perunasalaattia, salaattia ja kurkkua
valkosipulikastikkeella, tillidippiä ja ketsuppia! #FOODPORN 

Meillä käydään koulussa myös tällä hetkellä partoja läpi - tämmöstä me tehdään koulupäivinä:


Ostin myös tämmöisen ihanuuden keskiviikkona Carlingsista. Kuolasin sitä siihen asti, kunnes aloin menettää järkeni ja päätin, että nyt se on pakko saada! Kesällä osaan niin kuvitella itseni tuon lisäksi ison mustan lierihatun, minihameen, topin, polvisukat ja jotkut kivat pienet korkkarit. Yayayay, tulis jo se kesä!

Carlings.com/


Mulla on myös muutamia projekteja auki itselleni, yksi liittyy kuvailuihin ja yksi DIY-juttuihin. Vielä en pääse kumpaakaan toteuttamaan syistä perkele ja halvattu, mutta toivottavasti viimeistään kesään mennessä. En valitettavasti halua vielä sanoa mitään, mutta laitan kuvia ja muuta infoa, kunhan saan hommat pyörimään. Mun kanssa kärsivällisyys on valttia, hah!


Pakollinen avautuminen vielä tähän loppuun: aiemmin pyytelin paljon anteeksi sitä, jos postailin harvoin tai koska kuvieni laatu on aina samaa kännykkä/instagram bullshittiä. Todellisuudessa en enää jaksa pyytää anteeksi mitään blogiltani. Kirjoitan aina jos/kun inspiraatio iskee ja tykkään niin paljon kuvailla kännykällä + se on kätevä sen sijaan, että raahaisin isompaa kameraani, laittaisin kuvat koneelle, muokkaisin ja sitten lisäisin. Edelleenkin käytän normi kameroita, mutta muuhun kuin naamakuvailuun (tai no siis harvemmin). Joten blogini on kääntynyt tämmöiseen suuntaan, osa tykkää ja osa ei. Onneksi ketään ei velvoiteta lukemaan! Kiitoksia niille, jotka tykkäävät lukea olemattomia raapustuksiani kaikesta huolimatta. :)

: Nette Van Raven

Lähetä kommentti

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥