Raven

15.2.2015

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Noniin, nyt on blogi saanut kerrakseen muutosta, Vielä on muutama silaus jäljellä ja töttöröö, blogini on valmis avattavaksi. Tämä päivä tuntui kuitenkin otolliselta bloggaamiselle, koska a) olen yksin kotona b) alan olla parempaan päin flunssan/ien kivun kanssa c) aurinkoaurinkoaurinko! Olen niin kaivannut tuota keltaista pallukkaa taivaalla. Voisko nyt alkaa virallisesti se kevät, voisko?

Jokatapauksessa uuden blogin avaaminen tarvitsee myös uusia kuvia! Ja niitähän oon tänään räpsiny. Ekaksi tein pelkän pohjameikin ja punaiset huulet, koska laiskotti, mutta sitten tein maailman nopeimman ja sottaisimman +5minuutin meikin, jotta näyttäisin vähemmän sairaalta ja kuolleelta.

Oon siltikin sitä mieltä, että pitkästä aikaa onnistuin mielestäni Instagram-kuvassa hyvin.


Harmi, ettei uusi takki ja paita näy hyvin kuvissa. Yritin ottaa ajastimen kanssa meidän rapussa muutamia kuvia, mutta joko ne olivat liian valottuneita, sumuisia tai näytin muuten vaan helvetin oudolta. Yritän vielä keksiä, miten saisin kivoja asukuvia, kun kotona on niin rajoitetusti tilaa. Onneksi pikku hiljaa tulee kesä ja sitä myötä myös loma, jolloin palkkaan Tommin mun personal kuvaajaksi. Älä tule paha kesä, tule hyvä kesä.

Ja blogijutuista: Nimi on nyt tämä (lupaan etten muuta enää!), bloginosoite ei vaihdu (ainakaan vähään aikaan hehehe) ja Necromantic on roskiksen pohjalla. Nette Van Raven on niin paljon kivempi.

Nyt vähän särkylääkettä, kaakaota ja Wicca-kirjaa. Tsau!

♥: Nette Van Raven
 1. Hei! Mukavaa että bloggailet taas, kai jotain tatskajuttuja on pian luvassa? Ja ootko lihonut hieman, näytät paremmalta :) !

  Kiva uus ulkoasu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey! Ihan rauhassa, en haluu tällä kertaa ottaa itelleni mitään turhaa stressiä. :) Ja en ole, vaikka ihmettelen et miks ihmisiä edes kiinnostaa. :D Mutta kiide!

   Poista
 2. Ootko matkinu ton uuden nimen jostain? ...

  VastaaPoista
 3. Ihana tää uus ulkoasu. Tosi siisti ja raikas :) Teetkö joskus meikkituton?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Meikkitutosta en tiiä, mut meikkipussin sisällöstä oon just tekemässä postausta!

   Poista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥