Kaiku kutsuu rajan takaa

27.7.2014


Hola! Tämmönen pikapostaus kolmelta yöllä, kun uni ei tule silmään. Olin siis maanantai-torstaina iltavuorossa duunissa, joten en ole päivitellyt samaa tahtia, kuin lomalla. En ole jaksanut tälläytyä enkä siksi juuri ottaa kuviakaan. Tää kuumuus on oikeasti ihan järkyttävää. Semmonen 20 astetta on sopiva tämmöselle mörököllille!

Viikonloppukin meni hujauksessa ohi. Perjantaina kävin vähän shoppailemassa Carlingsin alennusmyynneistä itselleni kolme huippukivaa paitaa, laittelen niistä myöhemmin kuvaa. Muuten ollaan paahduttu tässä kuumuudessa, siivottu, käyty yöuinneilla jne. Ja ostettiin tänään Sotkasta uusi matto olkkariin! Vanhassa oli ne nukat-karvat-mitkä-lie ihan liian epäkäytännölliset asuntoon, jossa asuu häkkieläimiä (tassujen mukana kulkeutuu epämukavan paljon heinää ja muuta sontaa). Ostettiin siis alennuksista tämmönen lyhyt "karvainen" ja kumipohjainen yksilö tilalle. Huomattavasti nätimpi muutenkin kuin edellinen Ikean ihme!

"Home is where your heart is."

Viikon aikana on myös ollut ärsyttäviä juttuja. 1) Kuumuudesta ei muka saisi valittaa, koska talvi-sitä-ja-tätä-ja-tota 2) naiset järjestävät draamaa, koska en voi/halua pyytää kaikkia duunikavereita synttäreilleni ja 3) joku idiootti oli sitonut koiransa pubin terassin kaiteeseen kiinni suoraan auringonpaahteeseen, eikä koira parka voinut liikkua varjoon tai tehdä muutakaan kuin seistä tai makaa. Tuli niin kauhea fiilis tästä, että soitin suoraan poliisille. Toivottavasti he tekivät asialle jotain. Itse dokaa baarissa ja koira kärsii sivussa. Eläinrääkkäyksestä vois mun puolesta saada elinkautisen. Käsittämättömän hirveitä ihmisiä.


Mutta! Oon super excited, että meen huomenna ensimmäistä kertaa vuoteen kampaajalle leikkauttamaan tukan. 80% kampaajakäynneistäni on osoittautunut katastrofiksi, mutta toivon, että tällä kertaa onnistuisi. Ei mitään radikaalia, mutta muutosta kumminkin tähän kuontaloon. :) Ja hei, kouluun on aikaa enää 9 päivää, synttäreihin 17 ja synttäripippaloihin 19!

: Necromantic

Lähetä kommentti

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥