Ain't no role model

9.7.2014

Heya! Sain tänään jonkun vuosisadan idean, että voisinpa bloggaa ensimmäistä kertaa meidän vauva-parvekkeella. Sää on ihana, ilma lämmin ja Fantan mandariinilimu piristää mukavasti. Oikeen hohdokasta bloggaamista siis, jos en sanoisi!

Nojoo, nyt asiaan. Tänään laittauduin ihan överisti, jotta saisin otettua kunnon asukuvia muuallakin kuin ahtaassa yksiössä. Meillä on ihania polkuja ja metsiä tässä vieressä, jossa saa rauhassa kuvailla ilman ihmeellisempää hämminkiä. No, tietenkin heti kun astuin ulos ovesta kamera kädessä niin aurinko meni pilveen. Yritin siitä huolimatta ottaa itselaukaisimella kuvia, mutta alhaalta päin otetut kuvat ovat yrjöttäviä (ei löytynyt isompia kiviä, johon laittaa kamera,) ja kaikista tuli huonolaatuisia ja tummia. Vähän kyllä ärsytti. Selailen vielä joku päivä pääkoneella, että onko edes osa niistä pelastettavia. Joudumme siis tänään(kin) tyytymään Instagram-laatuun. Sry mussukat!

Näettekö, kuinka hienosti laitoin tummansinistä luomiväriä mustiin kohtiin? ♥
No vittu en minäkään. Yritin niin hyvin meikata ja saman tien katos pikseleihin. :(
Jäätävä juurikasvu ja kulahdus.

Päädyin myös jotenkin tylsyyksissäni selailemaan jälleen kerran REPO! The Genetic Opera -kauhumusikaalin videoita Youtubesta, ja koska Blind Mag  on uh-ah-ja-nam, niin lisäsin vielä lisää överinä meikkiä ja muutamat tekoripset. Ajattelin tämän tyylistä settiä ensi halloweeniksi tai mahdollisiin naamiaisiin, tietenkin paremmin tehtynä ja jollain hienoilla piilareilla. Yes/No?


Ja hei - ne mun hehkuttamat vaatteet tuli! Rakastuin heti. Kaksi ihanaa paitaa ja pinssiä. Toi vasemman puoleinen WCC:n paita on mun uusi rakkaus, osaan niin kuvitella sen nahkatakin, nahkahameen, niittivyön, verkkosukkisten ja viininpunasten tennareideni kanssa. Rokkityttö iz happeeh!


Oon myös vakavissani miettinyt blogin nimenvaihtoa. Joo tiiän tiiän, ärsyttävää, perseestä jne, mutta vaikka edelleenkin tatuointi-innostus on ja pysyy, on syksyn mittaan tulossa blogiini enemmän hius-/koulujuttuja kaiken muun tilpehöörin lisäksi. Pidän nimestä eikä siinä mitään, mutta haluaisin ehkä jonkun täysin uniikin, joka sisältää kaikkea, mistä pidän: tatuoinnit, hiukset, meikkaus/maskeeraus, sisustaminen, piirtäminen/maalaaminen, musiikki, läheiset, matkustelu, shoppailu, kuulumiset, unelmat/haaveet, lemmikit, kauhuelokuvat, moottoripyörät.. Kaikki maan ja taivaan väliltä, mitä rakastan ja mitkä tekevät minusta juuri sellaisen kuin olen. Ei enää mitään "Necromantic's World" -tyyppistä vaan joku yksi hyvä nimi, joka kuvastaa minua ja mieltymyksiäni. Kaverit on luvanneet laittaa mulle nimiehdotuksia Facessa, super awws! Katsotaan, jos jokin hyvä vaihtoehto tulisi vastaan.. :-)

: Necromantic
 1. Näettekö, kuinka hienosti laitoin tummansinistä luomiväriä mustiin kohtiin? ♥
  No vittu en minäkään. <- voi elämä kun naurahdin ! oot rakas niin sulonen <3

  - M ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasin sulle olevinaan jo kerran, mut mun kommentti katos jonnekkin cyber-avaruuteen. Weird.

   Mut hahaa! :DDD Vähän hermitti kyl, ku olevinaan yritin jotai uutta ja kivaa eikä sit näkyny missään kuvissa.. Yhy. Ja piu, olet ihana. ♥ Soitellaan! :)

   Poista
 2. Aa olet niin upea! :3 Ja toi meikki on superihana, mä oon niin friikki et mun mielestä toi ois kiva arkenakin :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi kun oot ihana! <3 c: Mä ajattelin et voisin alkaa harjottelee tota paremmaks, sit ehkä joskus itekki repästä ja lähtee säikyttelee mummoja. ;)

   Poista
 3. Ootko omasta miwlestäs enemmän landa kun stadilainen? Tuli vaan mieleen kysyä, kun oot kasvanu kuitenkin lapsuutes aika skutsissa (?) ja muuttanut helsinkiin pari vuotta sitten vai? Osaatko sanoo, ovatko esim. Stadilaiset ilkeämpiä kuin muualla suomea asustelevat ihmisit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks, mut hyi tota stadin slangin määrää. :DD Skutsi.. haha! Mut siis ööh, ei Nummela nyt niin "skutsia" loppupeleissä oo, tiiän lähettyvillä paljon landemaisempiakin paikkoja ja helposti pääsee alle tunnissa Helsinkiin. Mut tietty riippuu, mihin vertaa.

   Mä en ole kokenut lapsuutta tai teini-ikää kaupungissa, joten en osaa sanoa varmasti, mutta kuulemani perusteella pikkuset paikkakunnat ovat aina pahempia kuin isot, ainakin mitä tulee kiusaamiseen tulee. Ainakin Nummelassa on aina jatkuva rikkinäinen puhelin eli ihmiset vääntelee ja kääntelee asioita ns. yleisölle sopivaksi. Kyllä tätä siis muuallakin tapahtuu, mutta monet kaupunkilaiset kaverit on sanonu ettei heidän teini-iässään kyllä tuommoisia perseilyitä ollut. On se niin tapauskohtastakin. Ompas sekavaa. :D

   Mutta niin, ite tiedän hyviä tyyppejä sekä Nummelasta että Stadista. Enemmän niitä on kumminkin tuntunut löytyvän Stadista päin. :) Ehkä Stadissa on kumminkin vähän helpommin hermostuvaa kansaa imo, kun Nummelassa ei oo esim. julkisia kulkuvälineitä. Nummela ei oo niin hektinen kuin Helsinki! Molemmissa on hyvät ja huonot puolet, mutta en kyllä enää alle mummoikäisenä haluaisi muuttaa Melaan takaisin. :)

   Poista
 4. Hemmetti kun sulle kyllä sopii tuo "prätkä-luukki" niin hyvin, Bueno! :) Oot säkin tainnu jo vähän kasvaa ohi PVC-asuista...? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whii, voi kiitos kaunis! <3 Tykkään itsekkin. ^_^ Ja joo, on mulla vielä muutamia kappaleita, mitkä pidän kaapissa varmuuden vuoksi, mutta on tää enempi minuu ollu aina. :)

   Poista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥