Ilosaarirock '14 & HSC

15.7.2014

Hey! Vihdoinkin kunnollisen koneen äärellä. Lähdettiin perjantaina ajamaan Ilosaarirockiin neljältä iltapäivällä (juuri sopivasti ruuhka-aikaan!) duunikavereideni Krisun ja Sofian kanssa. Perillä oltiin aika tasan tarkkaan kymmeneltä illalla ja jonotettiin ravileirintään kaksi tuntia. Voi jeesus, oli kyllä jalat ja selkä kipeänä sen jälkeen. Pystytettiin teltat melko sivuun vesipisteen lähelle, jossa oli iso telttaporukka, johon tutustuttiin. Istuttiin heidän kanssaan oikeastaan kaikki päivät, illat ja yöt, kun ei oltu töissä tai katsomassa muutamia artisteja. Oli tosi mukavaa tutustua uusiin ihmisiin, ja varsinkin noin helvetin hauskoihin! Nämä leiriläiset oikeastaan pelastivat mun reissun, koska tapahtui muutamia perin vittumaisia muuttujia, joista en ala selitellä sen enempää. Ensi kerralla tietää sitten paremmin.

Mutta salaperäisestä angstista huolimatta tykkäsin käydä katsomassa Studio Killersiä ja Turmion Kätilöitä. Ainoa nega oli, että Killersit aloitti klo 22 ja Kätilöt 22.30, joten en kerennyt kuulla kuin vissii neljä biisiä Killerseiltä. Onneksi edes Eros and Apollo -biisin, joka on yksi lemppareistani. Kätilöiden keikalla mua varmaan luultiin todella känniseksi piripotilaaksi, koska tanssin yksin randomien keskellä, joista kukaan ei edes heilauttanut vähän kättä. Olin varmaan tosi huvittava näky. No, ainakin tuli tanssittua jalat kipeäksi! Erityisen kivaa oli kuulla ensimmäistä kertaa Nimi kivessä  livenä, saan siitä aina kylmiä väreitä. Ihana biisi!


Sunnuntaina meillä oli iltavuoro, joten päästiin ajamaan kotiin vasta 00.30 jälkeen, ja loppupeleissä pysähdyksien takia oltiin mun ja Tommin kotipihalla vasta kahdeksalta aamulla. Oli kyllä super ihanaa nukkua omassa sängyssä, kun oli joka yö nukkunut epämukavalla retkipatjalla sen 2-4h per yö. Ja oli kyllä hirmuisen ikävä tuota komeampaa osapuolta sekä karvaisia vauveleita! Oma koti on aina paras paikka. ♥ Tuliaisina tuli keltainen duunipaita ja kojusta ostettu kotka-paita sekä tietenkin miljoona itikanpistoa ja mustelma. Ainiin.. Sain myös lempinimen epäovimattotossu. Miettikääpä sitä!


Maanantaina ei tehty mitään ihmeellistä, lähinnä koomattiin koko päivä. Käytiin sentään Tommin siskon kanssa syömässä Itiksen Fonda Del Solissa. Tänään haettiin meille toinen auto (älkää kysykö miksi), joka on ehkä jäätävin laatikko ikinä - Fiat Tipo. Semisti nauratti, kun Tommi ajo sen kanssa meidän pihaan. Onpahan "tyylikäs" vara-auto!

Tämän päivän lookki, ja festareilta ostettu miesten paita, josta taioin näppärästi topin!

Suoriuduttiin myös pari tuntia sitten Helsinki Shooting Clubilta, jossa oltiin tutustumiskäynnillä. Voin kyllä sanoa, että sain rahalleni täysin vastinetta! Todella positiivinen kokemus oli, haluaisin mennä uudelleenkin! Aluksi vähän osui ammukset sinne tai tänne, mutta pikku hiljaa kaikki osuivat tauluun ja suurinosa mustaan alueeseen. Ei ihan joka viikko olis varaa tuohon harrastukseen, mutta jos edes pari kertaa vuodessa pääsis käymään niin olis melko huippua. Jeejee, tänään on hyvä päivä!


: Necromantic
 1. heippa, saakos kysyä suunnilleen paljon sait palkkaa tuosta reissusta? :) olisin itsekin kiinnostunut festareilla työskentelystä ja tahtoisin kuulla siitä lissää millaista hommaa se on, plussat miinukset, käytännönasiat yms? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siitä saa. :D tuolla se on ainakin täysin vapaaehtoisten työtä, palkaks saat olla festareilla kattoo bändejä, ilmasen majoituksen, safkat ja kahvit sekä muistoks paidan. Kerran olin Riihimäkirockissa töissä koko viikonlopun vip-teltassa ja siitä sai reilu parisataa (silloinkin suhteet merkkasi paljon). Kannattaa kysellä ja katsella netistä! :--)

   Duuniajat voi olla sika kauheet, jos ei sovi ajoissa vastaavien kanssa, me onneks saatiin ihan hyvät. Kokemuksena hauska, kun tutustuu uusiin ihmisiin, se oli ainaki oman reissun plussa! Ja kaikki oppii helposti, stressata ei kannata. :) Toivon, että auttoi edes vähän!

   Poista
 2. Oot niin nätti :) Mä haluaisin kovasti kokeilemaan tota ampumista :) Oliko sielä mukava se neuvoja ja paljo se makso kahdelta ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos <3 se oli kyl tosi kivaa. :) Elämyslahjoilta makso kaks henkee 80€, mut Grouponilla on kans välil hyvii tarjouksia. Kannattaa kytätä!

   Ja se joka aluks opetti perusjutut oli tosi kiva, mut se toinen oli aika.. No, tökerö. :D ei niin ymmärtäväinen et ollaan aloittelijoita vaan enemmän semmonen armymörkö. Mut ei se nyt haitannu!

   Poista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥