School stuff & b-day party

21.8.2014

Heya! Hiljaista ollut täällä päin. Olen opiskellut hirveällä innolla ja käynyt samaan aikaan töissä - tällä viikolla on yhteensä neljä vuoroa. Aika rankkaahan tämä on, mutta vähennän töitä aina sen mukaan, jos alkaa tuntua liian raskaalta. Toistaseks kaikki on okei!

Ajattelinkin, että teen nyt vähän postausta koulukuulumisistani, koska niistä on kyselty minulta FB:n ja sähköpostin kautta! Reilu kahden viikon perusteella ei ole paljoa kerrottavaa, mutta edes jotakin.

Tosiaan koulu on alkanut mukavasti ja olen kerennyt oppia jo paljon uutta. Lähtökohtani oli, etten osaa tehdä melkein mitään  kampauksia - edes ranskalaista lettiä. Kyllä, sad but true. Ollaan lähdetty ihan perus jutuista liikkeelle, kuten tavallisesta letistä, ranskalaisesta letistä, kampausrullien laitosta, hiusten pesusta ja föönaamisesta. Viimeset pari päivää ollaan harjoteltu föönikampauksia ja ohimennen näytettiin, miten tehdään pitsiletti. Kahteen viikkoon on mahtunut yllättävän paljon teoriaa! Koulussani tällä hetkellä on parasta muutama mielettömän ihana koulukaveri ja fyysinen työ - en osaa nähdä itseäni toimistorottana tai koulun penkillä istumassa ja kotona lukemassa tentteihin. Parturi-kampaajan koulu vaikuttaa juuri täydelliseltä minunlaiselleni, luovalle ihmisille.

Tässä on muutamia koevedoksia viime päivinä tehdyistä töistä.


Ainiin! Synttäribileet meni ihan mielettömän mukavasti. Väännettiin Tommin kanssa pastasalaatti ja minipizzoja, ja tarjoiltiin vielä patonkia valkosipulilevitteen kanssa sekä sipsejä ja popparia. Kaikilla oli hauskaa ja saatiin muutamia kivoja kuviakin todisteeksi. Minä, joka en siis nykyään juo about ikinä vedin tyhjään vatsaan kaikkea sekasin ja hupsista, olinkin loppuyön vessanpöntön ääressä. :D Shame! Alkoholiin päin voi taas katsoa seuraavan kerran pikkujouluissa, jos silloinkaan.


Hyvää viikonloppua kaikille ihanille!

: Necromantic

Lähetä kommentti

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥