Tattoo stuff pt. 3

30.5.2014

Hello! Tänään on ollut vatsakivusta huolimatta todella kiva päivä, sillä näin ensimmäistä kertaa livenä ihanan Mystralin Kampissa. Juteltiin kivet ja kannot läpi parissa tunnissa. Se on jännä, miten hyvin tulee toimeen ihmisen kanssa, kenet on vasta tavannut! Oikeastaan koko näkemisen tarkoituksena oli, että Mystral tuo minulle pari wicca-aiheista kirjaa, jotka ostin häneltä Goottikirpparin kautta. Vaikka sanoin livenä ja Facebookissa, niin sanon vielä täälläkin: kiitos hyvästä seurasta! ♥

Tilasin myös alkuviikosta pitkästä aikaa itselleni tatuointitarvikkeita. Vanha poljin kun on ollut riesana jo jonkin aikaa. Jotenkinhan sitä saatiin korjattua, mutta koin itselleni mukavemmaksi ostaa kokonaan uusi. Ja mikäs sopisi sen paremmin, kuin poljin, jossa on iso tähti! Sopii mulle kuin nenä päähän. :-) Sen lisäksi innostuin tilailemaan muutamia pieniä juttuja, kuten flat tipin, gripin ja tatuointi-dvd:n. Olen vielä ihan naurettavan huono värittämään ja varjostamaan, joten toivon, että tuosta dvd:stä on apua niihin. We'll see!



: Necromantic
  1. Uijui tuo lime grippi näyttää hyvältä! Muistatko yhtään paljon maksoi? Harjoittelevana tatuoijana olen kiinnostunut :)

    Mira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisko ollu joku 9€? Ei ainakaan paljolla voi heittää! :-D

      Poista
  2. Voisitko lisätä kuvia sun tekemistä tatuoinneista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tehnyt iholle vasta kuin kaksi tatuointia, joista toisesta on täällä kuva. Laitan kyllä, kunhan Tommin nyrkkirautaakin on paranneltu. :-)

      Poista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥