Tattoos I want

2.5.2014Pikakuulumiset: vappu meni rauhallisesti kotipihalla grillaten ja katsoen miehen kanssa Sons of Anarchya. Emme kumpikaan ole kummosia ryyppääjiä, ja tämmöiset pakkojuhlat ovat mielestäni melko turhia. Oli kumminkin mukavaa olla eka vappu pitkään aikaan vapaalla!

Anygays, tässä postauksessa aion kertoa ja vähän näyttää millaisia tatuointeja haluaisin itselleni. Uusia ideoita tulee koko ajan, mutta monet näistä ovat jo vuosia haluttuja leimoja. Kuka tykkää ja kuka ei, minun vartalonihan se on loppujen lopuksi. Kuvat ovat Googlesta.


Biomekaniikka tatuointeja olen kuolannut jo pidemmän aikaa. Haluaisin samantapaista kuin yllä olevassa kuvassa, mutta käsivarteen. Tykkään tuosta 3D-vibasta, jossa iho on ns. kuoriutunut ja alta näkyy koneistoa. Pure love!


Olen kamppaillut nyt viimeset kolme-neljä vuotta siitä, että haluanko tissien yläpuolelle kotkan vai jotain pääkallo-ase-ruusu vibaista settiä. Tällä hetkellä fiilikset ovat enemmän kotkaan päin, sellaiseen Harley-Davidson tyyliseen, joka minulta löytyy seinältäkin julisteesta. Kumpikaan kuva ei anna täysin sellaista kuvaa, millaisen haluaisin vaan ylempi kertoo enemmän sijainnista ja alempi itse kotkasta - värityksillä tietenkin. Vielä punnitsen vaihtoehtoja, koska se tulisi olemaan isoin ja kallein tatuointini koskaan.


Perhekuva on myös yksi pakollinen hankinta tatuoinneissani. Tämä on siis kuva minusta ja isästäni halloweenina. Isäni on ollut aina äärettömän läheinen minulle, ja ainoa, joka on kiinnostunut lähes kaikista samoista asioista, kuin minä (esimerkiksi näistä kuuluisista tatuoinneista). Valitsin halloween-kuvan sen takia, että se on aina ollut meidän yhteinen juttumme, jota ollaan järjestetty jo 14 vuotta (tänä vuonna tulee 15. kerta!) Kaiken lisäksi tuo iskän ilmeily takanani kertoo aika paljon meidän humoristisesta suhteestamme. :D Haluaisin tämän vasempaan käteeni, olkapään lähelle!


Fanitatskat ovat myös ykkösiä. Turmion Kätilöiden logo, Spike vampyyri, Nightmare before Christmas, Jokeri.. Kyllähän näitä keksii!


Tekstit ovat myös mielestäni kauniita ja merkityksellisiä. En halua mitään perus kliseetä, kuten "you only live once" vaan jonkun lempi sanontani tai vastaavan. Olen miettinyt jopa tämän Spike vampyyrin erästä romanttista lainausta. Vielä mietitään! Haluaisin myös sormiini esimerkiksi syntymävuoteni (menkööt nyt tähän tekstiosioon!)


Symbolit ovat mielestäni pieniä ja kauniita, jotka omaavat samaan aikaan merkityksen. Kuten Tattoos: Love & Hate -postauksessa kerroinkin, en pidä kiinalaisista merkeistä. Haluaisin esimerkiksi leijona-symbolin, joka on horoskooppini. Olen miettinyt myös itse tekeväni tämän ranteeseeni, mutta katsotaan nyt.

Ps. Päivitin Playlist-sivua. Käykää tsekkaamassa! Klik!

Necromantic
 1. hienoja ideoita :) biomecaniikka ja jokeri on vieny munkin sydämmen<3

  Laura

  VastaaPoista
 2. Miksi et tykkää kiinalaisista merkeistä? onko se että se kieli estetiikassaan miellytä? sillä omasta mielestäni on vähän typerää jos luullaan että kaikki kiinalaiset merkint esim. tarkoittaisivat nuudelikeittoa.

  Biomekaniikka on mielenkiintoinen, tiedätkö mistä se on alkuperäisiltään? vai onko siin' mitään sen ''syvällisempää''?

  Itse en siis tykkää kiinalaisistamerkeistä tai esim arabialaisistakielistä miten ne kirjoitetaan, ei miellytä itseäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikeastaan osaa vastata. Jokin siinä ei vaan miellytä silmää. Ehkä myös se, että niitä näkee jokatoisella ja eräs tuttuni sanoi suoraan ettei edes tiedä, mitä omat merkkinsä tarkoittavat. Sori, en osaa vastata tähän nyt yhtään järkevästi. :D jokin niissä ärsyttää!

   Mun biomekaniikka-kiinnostukselle ei oo mitään syvällisempää merkitystä. Ei mun mielestä tatuoinneilla tarvitse ollakkaan. Mielestäni ne on kauniita. Ehkä siitä voi repästä semmosen, että oon aina tykänny näprätä kaikenlaisia koneita ja yksi lempileluni oli pienenä robotti. Ei muuta!

   Ja ei kaikesta tarvitse tykätäkkään! Kiina kielenä ei ole mielestäni kummoinen, mutta noista kirjaimista on tullut tatskana niin paha stereotypia enkä ymmärrä miksi.

   Poista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥