Hello stranger

27.4.2014Pahoittelut kahden viikon blogihiljaisuudesta. Perinteisesti olen ollut paljon töissä, mutta myös vapaa-ajalla on ollut menoa ja meininkiä, lähinnä synttäreitä ja sen sellaista. Eilen saatiin pikkuvelikin tänne meidän luokse yökyläilemään Nummelasta saakka. Raukan ensimmäinen bussimatka yksin ja ensimmäinen kerta Suomen metrossa, awwie! Käytiin katsomassa Tennispalatsissa Captain America: The Return of the First Avenger 3D, syötiin terveellisesti Burger Kingissä, käytiin minigolffaamassa Puotilassa, pojat kävivät Puotilan rannassa uimassa ja loppuilta/-yö pelailtiin lautapelejä. Tänään herättiin (mun mittakaavassa) aikaisin, syötiin munkkeja ja juotiin kahvia, tein herkkupastaa ja vein vielä pikkuveikan jäätelölle Spice Iceen Kampissa. Kaiken kaikkiaan touhukas ja onnistunut viikonloppu! Toivottavasti saadaan pikkuveli kesällä meille uusiks. :-) Me ollaan oltu pienestä pitäen paita ja peppu, vaikka onkin viisi vuotta ikäeroa. Oon opettanut pikkuveljelle käytännössä kaiken pelaamisesta hyvään musiikkiin. Peleissä se on tosin jo kauan sitten ohittanut mut, haha!


Muuten ei ole tapahtunut mitään elämää ihmeellistä. Aika kuluu liian hitaasti; mielestäni voisi olla jo pikku hiljaa kesäloman aika. Hiukset värjäsin Schwarzkopfin Live Color XXL:n mustaliilalla. Valossa näkyy liilaa, mutta kuvissa ja huoneenvalossa lähinnä mustalta. Alkoi kyllästyttämään ruskea, joka ei koskaan ole ollut oikein minun värini. Blondausurakka jäi pahasti puoli tiehen.. No, onhan tässä aikaa. Kesälomalla voi katsella taas uudelleen.

Psst.. Sain ostettua sen kauan himoitun lierihatun sekä neulemekon (edellinen postaus)!
Olen katsellut tämän kahden viikon aikana Bloggerin tyhjää tekstiruutua varmaan neljästi, mutten ole keksinyt mitään kirjoitettavaa. Oikeastaan ajatuksia juoksentelee päässä, mutta tekemättä mitään epämääräisiä sekametelipostauksia yhtään lisää haluaisin tehdä jonkun kunnon postauksen yhdestä tietystä aiheesta. Olisi kiva kuulla teiltä lukijoilta, millaisia postauksia te haluaisitte lukea? Haluaisitteko nähdä suunnittelemiani tatuointeja? Lemmikkejä? Kirjoittamiani novelleja? Hiuksia? Wiccalaisuudestani? Keräilykohteistani? Tatuointikoneen kasaamista? Laittakaa vaan toiveita tulemaan niin saan helpommin auki Bloggerinkin useammin. :-) Ja ennen kaikkea - teille kiinnostavampaa luettavaa!


: Necromantic
 1. Tatuoinnit ja hiukset ovat aina hyvä juttu ;)

  VastaaPoista
 2. Tatuointisuunnitelmia ja wiccalaisuutta kehiin! Oot upee;)

  VastaaPoista
 3. Lemmikeistä ja keräilykohteista olis kiva lukee! Myös tosta wiccalaisuudesta olisi kiva oppia uutta (:

  VastaaPoista
 4. Pistän kaikki nämä korvan taakse! :-)

  VastaaPoista
 5. ehdottomasti tatskajuttuja ja paljon kaikkee, olis ihanaa nähdä ne sun tekeleet mitä oot tehnyt, ja sun omat tatuoinnit ja tarinat.

  Sun mielipide ekologisemmasta&puhtaammasta maailmasta? Mitä itse teet sen eteen?

  Sit sellanen olis kiva, jos joskus eksty kotinurkille yms. niin otat eripaikoista kuvia ja kerrot niiden tarkoituksen sulle :) esimerkiksi; puistosta kuva jossa tapahtu eka suudelma. you got the point?

  Ja hei joku että kerrot sun duunistas missä oot nyt ja muutenki mitä kaikkii duunei oot tehnyt! plussat ja minarit!
  Ja paaaaaljon kuvia! ^^

  Hyvää vappua jo näin etukäteen lempparibloggarille :) <3lla;
  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, laitan nääkin korvan taakse! Ja hyvää vappua sinnekkin. :)

   Poista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥