Jack of Diamonds

13.4.2014


Tämä viikonloppu ei sujunutkaan niin ihanasti ja ruusuisesti kuin olin ajatellut. Perjantaina meidän digiboxi sanoi heipat eikä tv:stä näy kuin epämääräistä suttua. No, ensi viikolla hakemaan uusi, ärsytti vaan, kun ei perjantaina voinut katsoa mitään ohjelmia (meillä normaalisti aina tv edes pauhaa taustalla vaikkei kukaan katsoisikaan). No, lauantaiaamuna heräsin kauheisiin alavatsakipuihin ja kuumeeseen - buranat ja kaikki tulivat vain suoraan ylös eikä mikään pysynyt sisällä. Makasin sängyllä itkien fyysistä tuskaani, kunnes työkaverini soitti, että olenko vielä tulossa meidän peli-iltaan. No, enhän minä sinne päässyt, kun en sängystä voinut nousta vessaankaan ilman sietämättömiä tuskia. Oli vähän noloa, kun olin mukana suunnittelemassa koko juttua, ja tarkoituksenani oli tuoda mm. sipsit ja muita herkkuja. Koko loppuillan katsoin Buffy the Vampire Slayeriä DVD:ltä miehen datatessa vieressä. Vielä tänäänkin (sunnuntaina) on kipuja, tosin alavatsan lisäksi alaselässä ja ylävatsassa. Ei nyt ihan nappiin mennyt tämä ainoa vapaa viikonloppu pitkään aikaan. Niin tyypillistä paskaa tuuria, että ihan ärsyttää.

Jos jotain positiivista pitää tästä päivästä keksiä niin olen saanut hirveästi mieheltä hemmottelua. Käynyt mun puolessa kaupasta, tehnyt ruokaa, laittanut kahvia, pessyt pyykkiä ja kaikkea muuta pientä, mikä tekee mut mielettömän onnelliseksi. Perjantaina sain myös yllätyksenä pari Harley-Davidson peltirasiaa, joissa oli minttupastilleja sisällä. Pieneen kokoonsa nähden yllättävän hintavia, mutta sanoi, että jos tollasiin törmää niin eihän niitä voi kauppaankaan jättää, koska tietää miten iloiseksi ne minut tekevät. Minä en ole sellainen ihminen, joka tarvitsee mieheltään jatkuvasti kukkia, saati sitten vaatteita vaan pienet kivat jutut merkitsevät minulle enemmän. Ahneilla on ruma loppu jne.


Mitäs muuta. Joo, mun tatska- ja moottoripyöräkuume on menny ihan naurettavaksi. Tatuointi olisi tässä vaiheessa vielä realistinen hankinta (en omista mitään kortteja), mutta on todella mukavaa, kun koulujuttuihin pitää säästää vielä omaisuus ja matkallekkin olisi kiva päästä. Puhumattakaan siitä, miten paljon työtuntini ovat vähentyneet viimeisen puolen vuoden aikana.. Argh. Raha on ikuisen angstin aihe, ja kohta se vielä pahenee, jos minusta tulee syksyllä opiskelija. Tavoitteenani on siihen mennessä lopettaa tupakointi tai ainakin vähentää huomattavasti. Ihan naurettavaa käyttää viikossa rahaa n. 20€ moiseen, kun nekin rahat voisi säästää esimerkiksi näihin kuuluisiin tatuointeihin.. Perkele!


Olin myös aiemmin tällä viikolla meikkimallina kaverilleni Sallille. Hän opiskelee teatterimaskeerausta Stadin ammattiopistossa Pasilassa eli sama paikka, minne itsekkin haluaisin päästä opiskelemaan sekä parturi-kampaajaksi että teatterimaskeeraajaksi. Oli jännä nähä, millainen tuleva kouluni sitten olisi! Olin siis harjoitusmallina Sallin päättötyöhön, johon tulee vielä ensi viikolla varsinainen malli pidemmältä. Teemana oli muistaakseni ympäristö ja sen haitat. Sallin eli minun hahmoni on tarkoitus olla joku meri-ihmis-sekoitus-tyyppi, joka kärsii kaikesta muovista ja liasta, mitä ihmiset heittävät veteen, ja samalla pilaavat sen. Tämä oli siis ensimmäinen kerta, kun Salli kokeili teoriasta käytäntöön tätä - tämän jälkeen on vielä kolme harjoituskertaa sekä virallinen näyttö. Tässä kumminkin Sallin koevedos hahmosta minun päälläni harjoiteltuna.


En tiedä miksi, mutta välillä on mielestäni mukava kirjoittaa tällaisia sekametelipostauksia. Ei tarvitse olla liian virallinen, tarkka tai välittää muutenkaan mitä kirjoittaa vaan päästää koko luovuuden valloilleen. Tekstistä tulee ainakin omasta mielestäni mielenkiintoisempaa luettavaa, ja ihmisillä on enemmän kommentoitavaa. Ikuisia mielipiteitä, tietenkin.

Nyt menen jatkamaan Buffy-maratonia sohvalle kera herkkujen ja halivan miesystävän. Auf Wiedersehen!

: Necromantic
 1. Tuota eikös tuo ole ihan normaalia että mieskin tekee kotitöitä, keittää kahvia (:DD), ja laittaa ruokaa vai sinäkö teillä hoidat nuo hommat yleensä? Ja on sulla oikeesti aika pienet murheet, jos se että tv ei näy muutamana päivänä, niin siitä pitää olla murheellinen ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh, kyllä ihmiset jaksavat kaikesta keksiä negaa.. :DDD Välillä ihan käy sääliksi teidän puolesta, miten negatiivinen ja kieroutunut ajattelutapa voi olla. (Puhumattakaan siitä, että ei montaa minuuttia julkaisemisen jälkeen joku hater tulee kommentoimaan, onko sinulla kenties vähän liian tylsää? :-) Hanki lemmikki!)

   Mieheni on sellaisessa työssä, missä ollaan öitä poissa (huomaa myös edellinen postaus). Minä olen myös paljon iltavuorossa, joten loppupeleissä harvoin syödään kunnolla yhdessä. Otetaan myös huomioon se seikka, että meillä ainakin on tapana vähän vuorotella hommia eli jos toinen tekee ruokaa niin yleensä sitten toinen laittaa kahvit, hyvin toiminut meillä vaikkei se olekkaan mikään ehdoton sääntö. Lähinnä tullut tavaksi. Nyt, kun minä makaan sängyssä kuolemassa ja mies tuo minulle sinne ruokaa, kahvia, laittaa Buffyt päälle olkkariin, tuo vettä ja särkylääkkeitä samalla, kun tekee muita kotitöitä niin kyllä, se ei ole mitään jokapäiväistä. Itse nautin pienistä kivoista jutuista, vaikket sinä nauttisikaan. :-)

   "Perjantaina meidän digiboxi sanoi heipat eikä tv:stä näy kuin epämääräistä suttua. No, ensi viikolla hakemaan uusi, ärsytti vaan, kun ei perjantaina voinut katsoa mitään ohjelmia (meillä normaalisti aina tv edes pauhaa taustalla vaikkei kukaan katsoisikaan)" Huomaa kohta "no, ensi viikolla hakemaan uusi, ärsytti vaan.." eli maailma ei tähän kaadu, mutta kyllä harmittaa käyttää sellaiseen asiaan rahaa, kuin digiboksi, kun olen tuolla vanhalla romulla pärjännyt niin monta vuotta. Eikä viitsisi ostaa mitään ihan uutta romuakaan tilalle vaan mielellään sitten parempi ja tää on tätä ikuista rahankäyttöä. Selvisikö huolesi? :-)

   Ja hei, mieluummin pienet murheet kuin isot!

   Poista
  2. on anonyymeillä isot ongelmat jos tulee itkemään muiden blogeihin tollasista jutuista xD pilkunnussintaa

   Poista
  3. Noh, sehän kertoo heidän elämänsä surkeudesta eikä minun. :-)

   Poista
  4. haha, tolla ekalla anolla on varmaan seinällä vuorottelulista mikä homma kuuluu kenellekin ja minä päivänä :D tai sitten kyseinen ihminen ei ole koskaan asunut yhdessä kenenkään kanssa :D

   Poista
  5. Kaikkion mahdollista! Lähinnä ihmettelen, miten tollasestakin asiasta saa revittyä jotain negatiivista. Ihmisillä on oikeasti vähän liikaa vapaa-aikaa ja huonoja asioita elämässä. Suosittelen ammattilaiselle puhumista sen sijaan, että purkaa kaiken huonon olonsa muihin ihmisiin! Se on suht kypsäkin vaihtoehto. 8)

   Poista
 2. Ihana rakas <3 Olet niin kaunis, räyrrr ;)

  <3: LLA mARIKAASIIIIS PUSUSUUS

  VastaaPoista
 3. Mustaki on ihanaa ku toinen tekee niitä pieniä juttuja millo sattuu :) Joonas yllättää mut monesti ja oon ilonen,että oon saanut semmosen miehen ketä jaksaa yllättää vaikkei olis mitää ihmeellistä. Tänää ku tulin töistä nii oli tehnyt mulle iltapalaa ja mä tulin tosi iloseks tollasestaki. Monesti ihmiset ei tee noita "pikkujuttuja" ku haluaa aina jotai isoa ja kallista tyylii :D

  Parane pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on semmosia pieniä kiintymyksen ja kiltteyden osoituksia, mutta merkitsevät paljon enemmän! Mäkin tuun iloseks, jos esim. ruoka on valmista kun tuun kotiin tai on jaksanut siivoilla vähänkin. Meillä normaalisti tehdään kaikkiyhdessä, joten jos toinen jaksaa oma-aloitteisesti tehdä jotain niin kyllä se on aina positiivinen yllätys. :-) Mä en tarvitse mitään kallista ja upeeta - on mukavaa saada edes vuosipäivinä ja/tai synttäreinä kukkia!

   Ja kiitos, yritys on kova. :-)

   Poista
 4. Koita päästä eroon tosta sun ärsyttävästä duckfacesta. Instagramissakaan sua viitsi enää seurata ku koko sun insta on täynnä tota duckfacea, järkyttävää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs koitakkaan, lällällää! Jos sinä et erota duckfacea muista ilmeistä niin se ei ole minun vikani. :-) Ja hei, jos joku random tulee sanomaan sinulle "en halua seurata sua koska et oo blondi, sinisilmäinen ja fitness-malli" niin et sinäkään muuta itseäsi, koska "joku random tykkäisi sinusta toisella tavalla enemmän". C'moon! Minun kasvoni ja huuleni ovat erilaiset kuin sinun, minulta ei esimerkiksi saa luonnollista hammashymyä mitenkään. Eli googleta "duckface" ja vertaa sitä esimerkiksi tähän: http://instagram.com/p/lkGRnTBIye/ Toivottavasti ongelmasi loppuvat tähän. :-) Siirry siis jonkun toisen IG:seen tai blogiin, jossa on sinun kauneusihanteita edustava naikkonen. :-)

   Poista
 5. Siis ei ole oma elämä kyllä mulla huonoa, mun mies nimittäin tekee ihan oma-alotteisesti kotitöitä ja ruokaa ja keittää kahvia, eikä meillä tarvi joka asiaa yhdessä tehdä, koska aikuisiahan tässä ollaan hei, vai ^^ ja jos ei mies silloin auttais ku makaisin sairaana ni kyllähän se kertois että ei oikein ole hyvä mies se :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan varmadti juu. 8) jotain on kumminkin pakko olla huonosti elämässä, jos tuntee tarvetta negailla ihmisille siitäkin, miksi he arvostavat pieniä juttuja ja miten muilla tehdään kotityöt. Ei se ainakaan normaalia ole, ja pari anonyymiä kuittasi asian aika hienosti. :)

   Meillä siivotaan usein yhdessä, koska se on tuplasti mukavempaa, kuin yksin. Meidän parisuhteessa tämä toimii hyvin enkä ymmärrä, mikä syy sinulla on negata, miten meillä hoidetaan kotityöt. Psst.. Sillä ei ole mitään tekemistä aikuistumisen kanssa - monissa perheissä/suhteissa nainen haluaa/kokee velvoitteeksern hoitaa kotityöt itse. Kukin tavallaan. :) Aikuistumisen vinkiksi sanoisin, että älä negaa muiden asioita tai tule ainakasn huutelemaan anonyymisti. Se kertoo enemmän sinusta kuin minusta. :)

   Poista
 6. aika hurja toi maskeeraus, näytät joltain alienilta!

  VastaaPoista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥