Free bird

11.5.2014


Heya! Viikonlopun töistä selvitty ja onnekseni sain yhden vuoron paikattua niin ettei ole kahdeksan päivän työrupeamaa, nimimerkillä ei tällä selällä. Vatsa on ollut myös ihan kuralla viime päivät, joten olen lähtenyt töistä vähän normaalia aiemmin. Jos huomiseen mennessä ei ala helpottamaan niin ei auta muuta kuin lähteä vatsatohtorille selvittämään asiaa.

Ja shoppailuja! Viime palkkapäivän kunniaksi päätin, että tässä kuussa menen joko ottamaan tatuoinnin tai ostan kauan himoitun nahkatakin. Vaikka tatskakuumeeni on ihan älytön, päätin kumminkin ostaa aidon nahkatakin. Feikkejä löytyy kaapit pullollaan, mutta aitoa en ole koskaan omistanut biker-tyylisenä. Luonnollisesti Carlings oli taas pullollaan kaikkia ihania rytkyjä, joista tällä kertaa lähti mukaan nämä kaksi kaunistusta. Cybershopista ostin vielä rottaniittejä kahdessa eri koossa sekä Clas Ohlsonista "nahkapaskan" takin tuunausta varten.


Mittailin ja rei'ittelin aikani, kunnes harmikseni huomasin, että ostin vähän liikaa isoja rottaniittejä enkä tarpeeksi pieniä! No, huomenna tai ylihuomenna jos jaksaisi piipahtaa Cybershopin kautta ostamassa vielä yhden pussin lisää. Ainakin on tuunaustarvikkeet kotona, kun inspiroidun tuhoamaan jotain muutakin! Mielestäni takki näyttää jo nyt enemmän kuin erinomaiselta, mutta kaikkea härpäkettä on vielä tulossa pilvin pimein (selkä osuutta en ole vielä edes aloittanut). Mitä mieltä te olette?


Olen ollut myös blogin puolella hiljaisempi siksi, että olen alkanut pitkästä aikaa kirjoittamaan muutakin kuin kuulumisia. Tällä hetkellä rakenteilla on aika isokin kirjoitusprojekti, mikä itseasiassa lähti liikkeelle eräästä unestani. Joka ilta ennen nukahtamista olen miettinyt, miten voisin jatkaa unen tarinaa pidemmälle, kunnes keksin, että voisin kirjoittaa siitä tarinan. En tiedä vielä, että julkaisenko sitä blogin puolella, se nähdään myöhemmin. Olen todella iloinen, että olen vihdoin saanut taas inspiraatiota kirjoittamiseen, jota harrastin 18. ikävuoteen saakka. Kevääksi on siis tiedossa malliprojekteja (made by me), vaatteiden tuunausta, kirjoittamista ja ainakin kaksi tatuointia vielä Tommin ihoon. Superia!

: Necromantic
 1. paljon toi takki makso oikeen :o?
  mitä aattelit seuraavana tatskana ottaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 149,90€! Ja en tiiä vielä, liikaa vaihtoehtoja. :D

   Poista
 2. Onko teillä sen tommin kanssa jotenkin avoin suhde?

  VastaaPoista
 3. eiks oo vähä ällöö ettet voi olla saikulla ku sulla on ripuli? muistaakseni oot aiemmin kirjottan et oot jossaa pikaruokapaikas töissä ni kiva et kaikki saa sen kakkataudin kans DDDDDDDDDD:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka sanoi, että mulla on vatsatauti? :D ei kukaan. Vatsakipuun on monia syitä, mulla alkaa vatsa mennä nurin jo kofeiinista. Psst.. Vatsatauti ei kestä viikkoja. :) ja voin ottaa saikkua jos haluan, mutten ole halunnut!

   Poista
 4. mistä ostit ton rotsin? on muute aik pähee \m/

  VastaaPoista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥