Something about me

30.10.2013



Sain tänään maailman ihanimman puhelun.
"Haloo?" "Muruu! Mulla on sulle tärkeää asiaa." "Kerro?" "Rakastan sinua. Hirmuisesti." 



Minä

Siviilisäätyni: Avoliitossa.

Asumismuotoni: 33 neliön yksiö Helsingissä, missä asuu minun ja miehen lisäksi kaksi kääpiökania sekä marsu. Isompi metsästyksessä.

Opiskelen/olen opiskellut: Opiskelin merkonomiksi Omnian ammattiopistossa, mutta masennuksien ym. takia opiskeluni keskeytyivät. Ensi syksynä aloitan parturi-kampaajakoulun, josta jatkan teatterimaskeeraajaksi. Luv!

Työskentelen/olen työskennellyt: Tällä hetkellä olen vuoropäällikkö Hesburgerissa, aiemmin olen ollut Tiimarissa, Prismassa ja K-Citymarketissa harjottelijana.

Kiinalainen horoskooppini: Apina jos oikein muistan.

Mitä liikuntaa harrastan: Lenkkeilyä ja satunnaista salilla käymistä. Jos jossain vaiheessa olis varaa aloittaa taas tankotanssi sekä ammunta..

Mitä muuta harrastan: Tatuoimista (you don't say?), valokuvaamista, eläinten hoitoa, keikoilla ravaamista ja paranormaaleja juttuja. Esimerkiksi.





Periaatteeni

Maailmankatsomukseni: Mielestäni jokaisella on oikeus tehdä mitä itse haluaa, jos siitä ei ole kenellekkään mitään henkilökohtaista haittaa. Kenelläkään ei ole mielestäni syytä kyseenalaistaa tai halveksua sitä. 

Vihaan: Sadetta/räntää (kun sitä tulee vaakatasossa suoraan naamaan, ukkosmyrskyjä rakastan), kylmyyttä, reggae/suomi hiphop-musiikkia, myöhästymistä, kasviksia, stressiä, kiirettä, rahahuolia, epäystävällisiä ihmisiä, vapaakasvatusta.. Lista vaan jatkuu.

Halveksin: Huonoja vanhempia, vastuuttomia eläinten omistajia ja sossupummeja (sairaudelliset syyt ymmärrän, muutoin menkää töihin sen sijaan, että valitatte, kuinka tänäkään viikonloppuna ei ollut varaa kuin kopalliseen kaljaan ja röökiaskiin. Kyynel.)


Rakastan: Perhettäni, avomiestäni, lemmikkejäni ja läheisiä ystäviäni.

Haaveilen eniten: Ns. vakiintuneesta elämästä. Ikioma isompi kämppä, paras duunipaikka, mukula ja koira. Oon kunnon mamma.

Tarvitsen: Tällä hetkellä en mitään spessumpaa. Kotona on nyt kaikki, mitä tarvitsen.

Pelkään: Hämähäkit on semmonen pieni arkipäivänen juttu, mitä pelkään kauheasti. Läheisten menettäminen ja elävältä haudatuksi tuleminen on niitä pahimpia.

Kaipaan: Jonkun verran 2012 kesää, koska silloin oli koko ajan energiaa mennä ja tulla, miten haluaa. Enää sitä ei ole. Silloin tutustuin myös paljon uusiin ihmisiin ja sain paljon uusia ystäviä. Enkä stressannut. Se oli hyvä kesä.

Murehdin: Tulevaisuutta. Jos/kun tapahtuu asiat, joita pelkään eniten koko maailmassa.

Kerään: Korttipakkoja, tatskalehtiä, pääkallojuttuja, Harley-Davidsonia, elokuvia.. Onhan noita.





Lempi

Väri: Musta, tummanharmaa, sininen ja pinkki.

Vuodenaika: Kesä!

Eläin: Tykkään kaikista pienistä eläimistä, erityisesti kaneista. Hevosista tykkään myöskin, terveisin ex-heppatyttö_92.

Lukeminen: Kat Von D Chronicles ja Helvetin Enkelit ovat suurimpia suosikkejani. Oon aina ollut huono lukemaan, mutta viime aikoina oon varmaan lukenut enemmän kuin koko elämäni aikana! Mikäköhän mua vaivaa, sitä iskä ja pikkuvelikin on ihmetellyt..

Musiikkilaji: Industrial metal, kelttipunk, rock ja house. Ne on ne lempparit.

Numero: 7 ja 23.

Asia minussa: Oon tosi psykologinen ihminen. Läheisille siitä on hyötyä, mutta itse oon niin tunnekuohuinen ihminen, etten aina ymmärrä itsekkään, miten solmussa mun aivot ja ajatukset on.

Ruoka: Kunnon pippurinen pihvi, jonka lisäksi on sipulia, lohkoperunoita ja jotain hyvää kastiketta/dippiä. Nom!

Juoma: Fanta, Breezerit, karpalolonkero ja jekkubattery. Aina kummastuttava drinkkivalinta överihumalassa on kalja jäillä ja pillillä.

Lomakohde: Rooma oli yllättävän upea paikka ja toisena lempparina La Pineda. Lontoo ja Tukholma on myöskin kauniita paikkoja. USA:ssa olen halunnut käydä koko pienen ikäni, L.A. olisi meidän kompassissa seuraavaksi.

Tuoksu: Niin epänaisellista kuin se onkin, minulla ei ole lemppari tuoksua. :( En edes tiedä perus tuoksujen nimiä. Joku Christina Aquileran on hyvä.

Kasvi: Ruusut, ehdottomasti. Orkidea on myös yks lemppari.

Säätila: Aurinkoinen, lämmin ilma sekä pehmeä, hento lumipyry.

Tapa viettää vapaailta: Hyvää ruokaa, juomaa sekä pientä naposteltavaa leffan/sarjan kera. Tietenkin rakkaan kainalossa.







Kysymyksiä

Pidätkö tytöistä vai pojista? Seksuaalisuus: hetero. Ystäviä on molemmilta tahoilta.

Onko sinulla salaisuuksia? Totta kai, kenelläpä niitä ei olisi?

Millaisesta seksistä pidät? Semmosesta, missä on tunteita pelissä. En välitä yhden illan jutuista. Seksi tuntuu huomattavasti paremmalta, kun toinen osapuoli tietää, mistä tykkäät ja miten tykkäät sängyssä peuhata.

Onko sinulla valkolakkia? Ei ole.

Onko sinulla jokin mielen sairaus? Ei ole. Teininä kärsin masennuksesta väkivaltaisen ex-poikaystäväni takia, mutta muutoin ei ole ollut mitään.

Onko sinulla jokin muu vakava sairaus? Paniikkihäiriö ja paska selkä, mutten sanoisi vakaviksi.

Millainen oli ensimmäinen tatuointisi tai lävistyksesi? Tatuointina nuo tähdet, joista edelleenkin tykkään aivan kamalasti. En ole koskaan omistanut lävistyksiä muualla kuin korvissa. Industrialii on ikävä, niin hankala ja tuskallinen kuin se olikin.

Mitä tilaat baarissa? Karpalolonkeroa ja hyviä drinkkejä yleensä. Harvemmin sitä tulee dokattua, viimeksi synttäreillä elokuussa ja sitä ennen tupareissa maaliskuussa. Että joo.

Poltatko tupakkaa? Joo.

Omistatko eläimiä? Kaksi ihanaa Hermeliini-kania Buffyn ja Nuuskun sekä Teddy-marsu Pörrin.

Onko sinua siunattu parhaalla ystävällä? Joo ja ei. BFF on ollut viimeksi yläasteella, nykyään kaikki ovat hyviä ystäviä laittamatta minnekkään tiettyyn kastiin.

Mitä muuttaisit itsessäsi? Kasvonpiirteitä, kroppaa.. Aika paljon kaikkea. En omaa maailman parasta itsetuntoa.





Kerro jotakin siitä kun...


Olit 10 vuotta nykyistä nuorempi: Olin 11-vuotias. "Aloin olee" ensimmäisen kerran pojan kanssa nimeltä Ville. Meillä oli hurjat 15km välimatkaa, mikä tarkoitti "tekstarisuhdetta." Harrastin keppohevosia ja seurustelin, mikäs sen parempaa. :-D Ja olin tuolloin aika paljon koulukiusattu; pilapuheluita, uhkauksia ja liitutaululla pilakuvia. Lapset ovat kaikista pahimpia.

Viimeksi koit romanttisen hetken: Tänään, tuo ylhäällä oleva puheluni. Ihaninta.

Viimeksi sait jonkun nauramaan oikein makeasti: Eilen, mun ja Tommin hämäriä simpukkapuheluvitsejä..

Joku kehuu sinua: Käsittelen niitä paremmin netissä kuin livenä. Irl alan kieriskellä hölmösti kuin pikkutyttö ja saan sanottua just ja just sanat "kiitos". Vaikka viime vuosina mua on kehuttu enemmän kuin koskaan, ne aina tulevat yhtenä yllätyksenä. Mutta kehuja on maailman ihaninta saada ja antaa (jos eivät nouse kusirajan yläpuolelle).


Teet itsellesi lounasta: Jotain nopeaa ja helppoa. Miehelle ja mulle jaksan useemmin panostaa enempi.

Meikkaat juhlavasti: Vahva meikki on aina se mun juttu, mutta silloin kuin meikkaan juhlavasti oon todella tarkka kaikista eye liner-viivoista, kulmakarvojen paksuudesta (ja ennen kaikkea että ovat samaa paria), huulet näyttävät paksuilta ja kiiltäviltä, luomiväri ei ole epätasaisesti, ripsaria on paljon, tekoripset.. Joskus oon meikannut monia tunteja yhden spessun baari-illan takia. Shame..

Lausut kehuja: Mulle on once in a lifetime kokemus, jos mun ilme ja reaktio muuttuu huomattavasti, kun kehun. Normaalisti heitän ohimennen, että hei, näytätpä nätiltä tänään tms. Joskus innostun enemmän, jos on oikeasti tosi hyvä ystävä ja nään selkeitä muutoksia normaaliin verrattuna, esimerkiksi täysin uudet hiukset.

Viimeksi luit jotakin syvällistä: Ööäää. Joku artikkeli, missä nuori tyttö avautui raiskauksestaan ja miten se muutti kokonaan hänen elämän huonoon suuntaan. Myös netissä pyörivä video, missä pikkutyttö kertoo, minne äitinsä on lyönyt häntä sai mulle herkän fiiliksen. 




: Necromantic
  1. Ei helvetti repesin tolle pupukuvalle :DDD Huippu, piristi iltaa (tai no yötä).

    VastaaPoista
  2. mä en nähny mun kysymyksii tuol :o?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et varmasti näekkään, koska toi on joku random kysymysjuttu, minkä kopioin toisesta blogista. Vastaukset teidän kysymyksiin tulee sitten videolla. :)

      Poista
  3. Ihana puhelu, purr <3
    vautsi, sulla on tosi kypsiä ja hyviä argumentteja kaikkeen. Vaikutat ikäistäs paaaaaaljon vanhemmalta.
    t. milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, Tommi onkin ihanin. ♥
      Ja kiitos, ihania tämmöset kommentit! :')

      Poista
  4. oi vaikutat siltä että oot tosi jalat maassa pysyvä ihminen ja muutenkin ajatuksesi vaikuttavat hyvin järkeviltä mitä nyt sua olen seurannut hih :) ihanaa että maailmassa on tälläisiakin ihmisiä! tsemppiii ja jaksamista tähän syksyyn ja tulevaan hyytävään kylmään sekä pimeään talveen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, olet ihana, kiitos! ♥ On kyllä helpottavaa välillä itsekkin huomata, ettei ole samalla ajatusmaailmalla kuin joskus 3-4 vuotta sitten. :D Hyvää syksyä sinullekkin! ♥

      Poista
    2. Ihmisen ajattelumaailma kasvaa iän, kokemusten ja vastoinkäymisten myötä (ainakin toivottavasti) ja kiitosta! ♥ :)

      Poista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥