Happy Halloween!

31.10.2013
Hauskaa Halloweenia kaikille! Tänään vietetään Jenkeissä ja lauantaina Suomessa. Pistäkää kaikki hirveimmät vaatteenne päälle ja menkää juhlimaan! Viikonloppuna vietän 14. kertaa Halloweenia perheen ja sukulaisten kesken kotipaikkakunnallani Nummelassa. Laittelen kuvia pippaloista mahdollisimman pian. Have fun, darklings!
 1. Teillä on aina niin ihanat halloweenjuhlat! Voi ku itelläki ois tuttuja ketkä innostuis tollasista, rakastan halloweenia :3 Kuvia kans oottelen! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos. n__n Se oli alunperin joku iskän ja muutaman serkun idea, kun pitäis saada enemmän "järjestettyä aikaa yhdessä" ja siitä se sitten lähti. :-D Hauskaa ajatella, että ensimmäisenä vuonna oli jotain jätesäkki-systeemejä ja nyt on ihan älyttömästi UV-valoista liikkuviin hahmoihin kaikkee! Iskäki sano, et siitä on enemmän muotoutunu mun ja sen harrastus. ^_^ Ja vaikkei ketään muita enää tuliskaan, niin perheen kesken halutaan viettää! Oon oikeesti tosi onnekas, että mun perheessä on näitä, jotka tykkää kaikesta kauhusta yhtä paljon kuin minä.

   Kuvia koitan laittaa heti sunnuntaina, mutta jos iskeekin jotain menoa niin viimeistään tiistaina. :]

   Poista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥