Tattoo stuff pt. 2

29.10.2013Tilasin torstai-iltana Tattoomaailmasta lisää tatuointitarvikkeita, lähinnä desinfiointiin ja muuhun. Matkahuollosta tuli eilen tekstiviestiä ja tänään pääsin hakemaan! Tarvikkeet oli todella hyvin pakattu erillisiin pusseihin, ainoaksi harmiksi Greensoap-pullo oli vuotanut jostain. Onneksi ei kumminkaan paljoa. Tässä muutamia ihanan-harmaa-sää-ja-hyvä-valo-ottaa-kuvia-perkele.

 Kertakäyttögrippejä.
 Greensoapia ja Stencil Off Spraytä.
 Avainsetti ruuveihin ja ihotussi.
Puristepullo desaushommiin.

Pieniä, mutta yllättävän tärkeitä tarvikkeita, kun alkaa tatuoimaan iholle. Vielä siihen on toki matkaa, mutta oon aina ollut sellanen höösääjä, jolla pitää olla kaikkea varmuuden vuoksi. Se piirre ei ainakaan ole tullut äidiltäni, joka ostaa asioita vasta sitten, kun niille oikeasti tulee käyttöä, hah! Oon aina ollut toivoton harrastelija, koska aina kaikki pitää hommaa heti, vaikkei niille olisi vielä aikoihin käyttöä - jos koskaan huonolla tuurilla. Oon kumminkin sen verran luottavainen tähän kiinnostuksen määrään, että tämä harrastus ei ainakaan ihan hetkessä kuihdu. Luovuus on aina ollut vahvin piirteeni ja tämä on yksi parhaista tavoista käyttää sitä hyödyksi. Kirjoittaminen ja ihoon piirtäminen, mitä muuta nainen tarvitsee?

On myös vähemmän kivoja uutisia. Entisessä blogissani valitin ainakin muutamaan otteeseen paskaa selkääni (syntynyt kieroon), jonka takia pitäisi käydä fysioterapeutilla säännöllisesti, etenkin, kun olen fyysisesti raskaassa työssä. No, toistaiseksi ei ole ainakaan varaa käydä säännöllisesti fysioterapeutilla; kuluja on tällä hetkellä ihan tarpeeksi muutenkin. Viimeksi elokuussa sain noidannuolen ja nyt on melko samat paardit. Työterveyslääkäri torui, että miksen ole tullut aiemmin tämän selän takia, en todellakaan saisi tehdä mitään raskasta jaloilla, käsillä tai selällä ja pelotteli leikkauksilla. Mielestäni hieman liioittelua, vaikka muuten mukava nainen olikin. Katsotaan nyt vielä, mitä fysioterapeutti sanoo; jos sinne asti pääsisi vaikka ensi kuussa!

Ja te, jotka ette ole niin tatuointien ystäviä: blogissani tulee olemaan paljon muutakin, kuin tatskahöpinää! Alkuinnostuksissa tatskajuttua tulee olemaan paljon enemmän kuin muuta juttua, mutta kyllä tänne tulee kaikkea, mitä esimerkiksi ensimmäisessä postauksessani lupasin. Ulkonäkökuvia ei vähään aikaan taida tulla, koska prosessina on kasvattaa kulmakarvat takaisin enkä suoraan sanottuna tykkää ulkonäöstäni tällä hetkellä. Kunhan ne alkavat tuosta kasvaamaan (eli alan suomeksi näyttämään Gimliltä) niin menen ammattilaiselle muotoilemaan ja värjäämään ne. Koitetaan siis seuraava kuukausi pärjätä ilman naamaposetusihmeitä! Mutta nyt särkylääkkeelle ja lepäämään Catfishin kera. Toodles!

Ps. Yli tuhat kävijää, vaikka blogini ei ole ollut esillä vielä viikkoakaan?! Awsum!

: Necromantic
 1. Niin huippua että kerrot tälläiset ns. pienemmätkin asiat tatuointejen tekoon liittyen (--:! Itseäkin nimittäin kiinnostaisi. Hyvä jos et oo liian kiirehtivää sorttia kuitenkaan itse tatskojen teossa.

  (sääli toi fysioterapia homma :c)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti, oon tosi ilonen et jengi ottaa tämmöset positiivisesti! :-) Itsehän tässä kumminkin vielä opettelen perusjuttuja, mutta on kiva jakaa omia mielipiteitä ja kokemuksia. Haluun nimenomaan, että tästä on muillekkin hyötyä!

   Ja niin, se vähän on mitä on, mutta jos sit ens kuussa pääsis kuulee selän kohtalon. Asioilla on tapana järjestyä. ^_^

   Poista
 2. Olis kiva nähdä sulta piirroksia/maalauksia yms :) sun edellisessä blogissa oli muistaakseni yks sulta tullut ''kädenjälki'' ja se oli in flamesin joku kansikuva taide? (hieno oli!) mutta olis ihana nähdä jotain ihan mitä vaan sun piirtämää/maalaamaa nii näkis tyylii kans, mitä teet :)

  ootan niin innolla sun ekaa tatskaa oikeelle iholle että harjoitusnahalle :) oon niin innoissani sun uudesta blogista! toivonmukaan sulle löytyy aikaa ja intoa jatkaa tätä! oon käyny kattoo tätä sun uutta blogii joka päivä ainakin 5 kertaa et ootko kirjottanu mitää haha, oot niin mun lempi bloggari<3

  t.milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi ihana! Joo sen In Flamesin Come Clarity -kannen tein kolme vuotta sitten (muistaakseni?) eli kerenny aika vierähtää. :-D Mielestäni ainakin piirrän ja maalaan vähän paremmin, kuin aikoinaan. Yritän julkasta piirroksia, tatskoja jne. heti kun vaan tilanne sallii, haluisin meinaan ton skannerin kuntoon sen sijaan, et joudun ottaa vinottain kuvia piirrustuksista ettei tuu varjoja yms. En meinaan tykkää salamavalosta!

   Harjotusnahalle oon tehnyt lähinnä erilaisia muotoja, kirjaimia ja yksinkertaisia kuvia (esim. Hello Kitty), mutta pikku hiljaa jos kokeilis muutakin. ^_^ Eiköhän löydy innostustakin, ainakin mitä alku on näyttäny (kytänny tänään varmaan +10 kertaa uusia kommentteja ja lukijoita). Mutta voi kiitos, aivan ihana kommentti! ♥

   Poista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥