"Blondes have more fun"

30.9.2014

On tää blogin päivittäminen saanu aika paljon damagee, kun koulu alkoi. Rehellisesti sanottuna olen ollut kiireinen ja väsynyt, koska en ole tottunut, että pitää olla 4-5 päivää viikossa 8-16 koulussa ja duunissa vielä 2-4 kertaa viikossa; yleensä vielä iltavuoroissa, jotka loppuvat vasta 23.30, ja kerkeän nukkua öisin sen 3-5h. Vähän alkaa tää väsymys tappamaan, mutta minkäs teet. Eiköhän tää tästä tasotu, kun pääsee jonkinlaiseen rytmiin. Tällä hetkellä koneen avaaminenkin on ollut uus urheilusaavutus, oon koko ajan ihan poikki. Huomenna on koko viikon ainoa vapaapäivä ja seuraavan kerran ensi viikon viikonloppuna, jolloin ollaankin Virkkalan perämetikössä serkkubileissä. Mikä tarkoittaakin siis sitä, että huomenna aion tehokkaasti vaan nukkua koko päivän! Aamen.

Hei, oon oppinu tykkäämään vähemmästäkin meikistä itselläni! Edistystä. ☻

Nyt jos saa voisin vähän kouluhypettää. Ensimmäistä kertaa ikinä oikeasti nautin  koulunkäynnistä. Kyllä, juuri minä. Porukatkin on järkyttyneitä tästä. Todistaa siis, että taitaa oikeasti olla juuri mun ala. Pääsen fyysisesti tekemään koko ajan asioita, jotka kiinnostavat/joista tykkään sen sijaan, että olisin naama kirjassa tenttaamassa kokeisiin. Joo, ei mun juttu sitten ollenkaan. Ollaan tehty erilaisia fööni- ja lettikampauksia sekä leikattu tasanen/kerrostettu malli. Muutama näyttökin on jo ollut ja menneet hyvällä arvosanalla läpi. Oon yrittänyt saada palkoista aina vähän ostettua itelleni jotain tarvikkeita kotiinkin, esimerkiksi oman leikkauskapan, harjoja/kampoja, nipsuja, isoja lakkapulloja.. Ja kouluun tietenkin pikku hiljaa lisää tavaroita, esimerkiksi synttärirahoillani ostin aiemmin todella nätin salkun kampaamotavaroilleni! Moni kaverikin on sanonut, että lähtisi tälle alalle vain, jotta saisi kaikki nuo ihanat kamppeet. :-D Haha!


Ja koska en ole blogissa vielä kerinnyt mainitsemaankaan niin aloitin sunnuntaina 21.9 blondaamaan hiuksiani! Lupasin itselleni, etten alota taas blondausrumbaa (hiukset kerinneet juuri palautua hyvään kuntoonsa), mutta katseltuani ihania shokkiväritukkia luovutin, ja ostin värinpoiston, jonka itseasiassa Tommi tunki päähäni. Paljon paremmin levittyi ja valeensi kuin yleensä, olen erittäin tyytyväinen! Odotin paljon huonompaa lopputulosta, mutta tämmöisenäkin ovat mielestäni nätit. Yritän tällä kertaa olla kärsivällinen hiusparkojeni takia, ja tavoite on 1-2kk välein blondata aina lisää, mieluiten hellävarasemmilla tavoilla, kuten vaalennuspesulla jne. Ajattelin tehdä myöhemmin vielä isomman ja virallisemman postauksen matkastani mustasta blondiin. Sellaiset vinkit olisi varmasti kaikille tervetulleita, vai mitä mieltä olette?


Silmät ei enää pysy auki, buu. Hyviä unia, puspus.

: Necromantic
 1. Hei jes löysin sun blogin! ♥ täytyy sanoa et vaalea sävy sopii sulle tosi kivasti :) oot tosi nätti.

  Opiskeletko muuten parturi-kampaajaksi? Itsekkin vähän kyseistä alaa haaveillut viime aikoina ja kovasti pähkäilen hakisko kouluun vai ei :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana! Yritän päivitellä taas asap. :) ja voi, kiitos! <3

   Ja joo, opiskelen. :] Ite oon ainaki tykänny ihan hirveesti, saa olla luova ja tehdä asioita, joista on kiinnostunut. Eikä tarvitse homehtua koulunpenkillä puol unessa ja kotona päntätä kokeisiin. Ehdottomasti luovien ihmisten paikka. ^_^

   Poista
 2. Moikka! milloin toteutat sulta pyydetyt tatskapostaukset (omien tekeleiden esittely ja omat tatskat) :)

  VastaaPoista
 3. En osaa sanoa. :( Heti kun riittää aika ja motivaatio eikä kumpaakaan oo hetkeen ollu. Seuraavaks tulee jokavuotinen halloween-postaus, yritän noita tatskahommia taas tehdä kun on aikaa ja sen jälkeen sitten postauksenkin. :)

  VastaaPoista
 4. Mikset päivitä blogia mutta muita someja kylläkin...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska a) en jaksa b) ei ole inspiraatiota c) ei ole aikaa, koska koulu työt ja kaverit ja d) koska on eri asia kännykällä päivittää somea muutamassa minuutissa kuin taas avata pöytäkone ja kirjoittaa monta tuntia yhtä tekstiä. :l En halua kirjoittaa pakolla. Tauko on tehnyt hyvää! Mut yritän taas asap!

   Poista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥