Soak Kaos

25.5.2014


Heyy! Kirjoittelen pikaisia kuulumisia näin sunnuntai-illan vietoksi. Oli vapaa viikonloppu pitkästä aikaa (ja seuraavaan on vielä kuukausi), joten halusin keksiä vähän muutakin menoa ja meininkiä, kuin kotona istumista. Perjantaina näin vanhaa Nummelalaista kaveriani Tiiaa, käytiin syömässä terveellisesti Mäkissä ja istuttiin Pub Ikkunan terassilla Kampissa. Sää oli ihan mahtava, joten laitoin mustan, polven yli olevan mekon, jonka porukat toi minulle Italiasta viime vuonna, gladiaattori-kengät kirppikseltä ja illemmalla sään viiletessä laitoin Carlingsista ostetun Lost & Found Pia ponchon vielä harteille. Paljon pääkallosormuksia, siivet-koru kaulassa, tukka pörrötettynä, silmät tummina ja huulissa kultaista huulipunaa. Tykkäsin hirveästi tästä yhdistelmästä! Harmikseni en saanut otettua kuvaa, koska keskityimme (lukekaa: keskitymme AINA) Tiian kanssa enemmän kälättämiseen kuin kuvaamiseen. Parempi niin!


Lauantaina oltiin aamupäivästä auttamassa siskoa porukoiden kanssa muuttohommissa. Kaikista maailman päivistä just eilen piti olla muuttopäivä, kun oli tappavan kuuma! No, halusimme Tommin kanssa olla siskon apuna, ja iskäkin myönsi ettei olisi mitenkään saanut neljänteen kerrokseen kannettua yksin sohvaa ja sänkyä. Saatiin yllätyspalkkioksi terassirahaa! Tosi mukava ylläri, koska odotettiin, että saadaan siskolta maksimissaan kahvit. Lähdettiin viiden aikoihin kotiin suihkuun ja laittautumaan, siitä Kampin Pippuriin syömään, terdeilemään BBQ Houseen ja myöhemmin vielä katsomaan Tavastialle Turmion Kätilöitä! Oli taas huippukivaa käydä keikkailemassa, kun taukoa on kertynyt melkeinpä vuosi. Show oli yhtä hyvä kuin olisi osannut odottaa; syödään kermavaahtoa perseestä ja naureskellaan pieruläpille. Ainoa harmi oli, että uudelta albumilta ei soitettu muuta kuin Pyhä Maa. No, ehkä sitten ensi kerralla! Tuli ainakin tanssittua jalkapohjat kipeäksi, jos ei muuta.


Tänään on ollut chilli siivouspäivä, ei oikeastaan mitään kummempaa. Loppuillan olen kattonut Sonsseja ja dataillut, kun mies on selaillut autojuttuja vieressä. Mukavan rento ilta! Ja vaikka olenkin onnellisin ihminen aina kesän saapuessa, on nämä asteet olleet jo ihan naurettavia. En pidä siitä, että jos meikkaa vähänkin normaalia enemmän niin tunnin parin päästä näyttää ihan narkkarilta, koska hiki. Eye liner ei edes leviä helposti, mutta tämä kuumuus alkaa tehdä sillekkin tiukkaa. Saa nähdä, miten pahasti kuollaan kesällä, jos mennään paljon puhuttuun Espanjaan. Vähän niinkuin Turkissa viime vuonna oli +40 astetta..

Harmitti kyllä, etten päässyt blogimiittiin tänäkään vuonna. :-( Siskon muuttoapu meni nyt valitettavasti sen edelle, mutta toivottavasti pääsen viimeistään ensi kerralla. Olisi mukavaa nähdä monia ihmisiä ihan livenäkin! Mutta nyt tämä tyttö menee suihkun kautta nukkumaan, ja valmistautumaan huomiseen iltavuoroon. Ciao!

: Necromantic
  1. Voi miten mukava oli lukea siun kuulumisia! ♥ Mukavaa kuullostaa olleen ja mukavahan se on kun kesä tuli lopultakin, vaikka tänään on jo viileämpää ainakin täälläpäin Suomea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että edes joidenkin mielestä. ^_^ ja on, tykkään kesästä eniten kaikista vuodenajoista! Täällä oli tänäänkin aika tappokuuma, mut onneks alko vähän tulla tuulta ettei kärvenny kokonaan. :D

      Poista
  2. Aiotko toteittaa noi sun tulevat postaukset jossain vaiheessa? :) Mä toivoisin kans lukevani sun ja sun miehen rakkaustarinan täällä blogissa, olis kivaa.

    Ihan kakkaa, että toi ilma tippu joku 10 astetta nyt ja on ihan sikaaaa kylymä hrr.

    -zizi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, heti ku ois aikaa. :D ollu pitkiä päiviä töissä ja vapaa-aikana menoja. Onneks kohta on loma! Pitää hoitaa stailausprojektikin silloin! Ja tuskin kirjotan ku oon jo kerran aiemmin semmosen tehny, vissiin vanhaan blogiin. Vähemmän henkilökohtaisuuksia oli mun lupaus tälle blogille!

      Poista
    2. no höh, noo mutta toivotaan että on aikaa ja intoo tehdä toivepostauksii <3 ootan aina vesiki3lellä sun tekstei ku ne on niin kivoja! :) ja tatskapostausta kans!!

      zizi

      Poista
    3. Toivotaan, että piakkoin on! :-) Ja kiitos kovin, koitan pian laitella taas uutta luettavaa!

      Poista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥