Wish list pt. 2

19.1.2014

Tein jo joskus aiemmin listaa, mitä kaikkea materiaa haluaisin vielä tässä romun paljoudessa omistaa. Silloin oli lähinnä elektroniikkaa ja muuta tilpehööriä, mutta nyt haluan esitellä teille vaatteita, joista on tullut lähes pakkomielteitä minulle. Löysin uuden, helvetin hyvän vaatesivuston, jonka aion tilailla tyhjäksi, kunhan pankkitili on samaa mieltä. Kesävaatetusta lähinnä, mutta aaa, tahdon kaikki heti nyt! ♥ Ps. Eikö Megan Massacre olekin kuuma nainen?


Näistä kaikista tuo lierihattu ja pentagram-korvikset ovat materialistan kärkipäässä. En usko, että voin edes hehkuttaa tarpeeksi noiden kauneutta (paitsi ehkä Tommin mielestä jo liikaakin, haha). Olen nyt viikon kytännyt tuota nettisivustoa päivin öin enkä saa mielenrauhaa, ennen kuin ne on hankittu. Kyllä, olen kärsimätön ja voin saada tietyistä tavaroista itselleni pakkomielteen. Haaveilen edelleenkin Supernova-mekosta, jonka bongasin ensimmäisen kerran yli neljä vuotta sitten.. Fuck that. Näiden lisäksi olen halunnut jo pitkään mustan, vähän reilumman kokoisen neulepaidan, mustan kynähameen ja korkeakauluksisia toppeja hienoilla printeillä. Ulkomailla olen nähnyt niitä useammissakin paikoissa, mutten Suomessa. :( Voi kurjuutta.

Luin myös eräästä blogista, joka laitteli usein materiahaaveitaan, että hänen on pakko laittaa kaikki vähänkin kauniit materiat nettiin, koska jos hän ostaa ne jonkun toisen jälkeen häntä haukutaan matkijaksi. Ihan sairasta tää meno alkaa jo olla. Kukapa ei koskaan matkisi ketään? Kyllä, minä olen monesti löytänyt blogeista materiaa, joihin en ole ennen törmännyt ja todennut että "vau, voisinkin tilata tuollaisen". Miten vaatekaupat toimisi, jos jokaista vaatetta olisi vain yksi kappale? C'moon. Suomessa varsinkin rock-/goottikulttuuri on sen verran ahdas, että erilaisia vaatteita/vaatekauppoja on aika harvakseltaan. En minä hanki mitään samettipaitaa, koska satut tykkäämään pvc:stä, nahkasta, minihameista, topeista ja niiteistä. Alkaisi olla aika helvetin vaikeaa löytää itselleen vaatteita, jos jokainen voisi varata jonkun tyylin, merkin tai vaatekappaleen. No, nyt kun olen itse ensimmäisenä laittanut lierihatun niiteillä toivelistaani sekä isot pentagram-korvikset (joista kumpaakaan en ole koskaan nähnyt kenelläkään) niin omistan ne nyt virallisesti omana tavaramerkkinäni! Yeah right. Jokaisella on jotain samaa kuin toisella eikä siltä pysty välttymään, jos et tee omia vaatteitasi. You need to share.

: Necromantic
 1. mun mielestä toi matkimisjuttu on täysin naurettavaa :D ihankun olis taas ala-asteella ja naapurin ellillä on samanlaiset tennarit :( mulle on paskan hailee jos jollain on samanlainen paita/laukku/younameit. Siinä vaiheessa jos joku oikeesti _tuttu_ ottaa esim.räikeän kopion vaikkapa mun tatuoinnista, saatan sanoa pari valittua sanaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan. :D tietenki ois kiva saada jotain ainutlaatuisia vaatteita, mutta toistaseks no can do, kun ei ole varas mennä suunnittelemaan minnekkään vaatturille. Ja silti joku vois teettää samanlaisen. Noi tatuoinnit on kans vähän hankalia, koska jos ottaa itelleen jonkun uniikin tatuoinnin niin haluaisi tietenkin, että sellainen löytyy vain itseltään, mutta jos joku toinenkin on haaveillut siitä pitkät ajat niin olisi se vähän tyhmää, jos hän ei enää saisi ottaa sitä. :( ymmärsin siis kyllä pointin, koska i feel ya! Nää on vaan aina niin monipiippusia juttuja, urgh!

   Poista
 2. Mä en ymmärrä tota ajattelutapaa, ettei samoja vaatteita/tavaroita vois olla?! :D Sitte kaveri suuttuu, kun olet ostanut saman paidan kuin hän.. Musta on ystävien kanssa ainakin hauskaa, että voidaan olla samoissa paidoissa tms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Ei kukaan voi vaatia toiselta, että hei et saa ostaa tuota vaatetta, koska näin sen eka. Ihan oikeesti.. En ikinä unohda sitä, ku eräs kaveri laitto koskus blogiinsa kuvan alusvaatteesta, jonka osti ja ehkä pari viikkoa myöhemmin sain samanlaisen eksältäni yllätyksrnä, joku H&M:n body se oli. Se oli kaiken lisäksi jotain joulusesonkia, ei noita body-vaihtoehtoja ollu ihan liikaa nuorille. Siinä sitten riideltiin, kun omistetaan samanlainen alusvaate. En aina jaksa tajuta. :D no, shit happens. Mulla ja "bestikselläkin" on samanlainen maku monien tavaroiden ja kalusteiden suhteen, isot samanlaiset julisteetkin löytyy. Mun mielestä se on jotenkin kiva juttu! :-)

   Poista
 3. haha, jotenkin tulee ihan yläaste mieleen, kun oli ihan kauheen noloo jos joku osti samanlaisen vaatteen kun jollain toisella oli :D Ja mä oon vielä pieneltä paikkakunnalta kotoisin, niin siellä ei hirveesti niitä kauppoja ja vaihtoehtoja ollut.. ehkä joillain naisilla on jäänyt tuo vaihe elämässä päälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä. :D ite olin ala-asteella tosi kyrpiintyny yhtään kaveriin, joka alotti kaikki samat jutut ku minä, kepparitalleista muihin harrastuksiin. :DDD kaikki samat kuinnostuksen kohteet jne. Mut myöhemmin ku ajattelun asiaa niin okei, se oli mua pari vuotta nuorempi ja sillon bff, joten ei ihme et se otti esikuvakseen vanhemman kaverin. Oltiin pieniä! Kyl yläasteellaki ärsytti, jos joku varasti omat ideat (ja jos semmosiin kohtais vieläkin niin varmasti), mut ei materiaa tai tyyliä voi omistaa. :D kaupat pärjäis aika huonosti, jos kaikkea myytäis vain yhtä kappaletta! Mun mielestä on ainaki hauskaa ostella yhdessä samanlaisia vaatteita. :)

   Poista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥