Looking glass

5.1.2014Tulin juuri kuvauksista ja edelleenkin hymyilyttää hirmuisesti. Oli todella mukavaa olla pitkästä aikaa Evil Clothingille mallina ja toivon, että kuvista tuli hyviä! Ainakin tukka ja meikit tuntuivat kerrankin olevan aloillaan! Oon miettinyt palaamista vakituisesti näihin mallihommiin, mutta aina jokunen henkinen olemus lyttää mut maahan. Pitäis pystyä psyykkaa itteäni, etten ole oikeasti niin huono ja ruma ihminen, kuin pään sisässä olevat öllimölliäiset väittävät aina välillä.

Anygays. Tylsyydessäni päätin kirjoittaa tämmöisen "hyvät & huonot" kollaasin, jossa kerron tämän vuoden enemmän ja vähemmän odotetuimpia juttuja!

♥: Helmikuussa tulee täyteen yksi vuosi miesystävän kanssa, love!
♥: Helmikuussa pidämme myös vuosipäivän aikoihin talviloman, jolloin lähdemme joko a) äkkilähdöllä jonnekkin lämpimään tai b) risteilylle Ruotsiin tai Viroon. Jotain jännää haluamme kumminkin tehdä!
♥: Helmikuussa alkaa myös kouluihin haut eli pitäkää mulle peukkuja pystyssä!
♥: Maaliskuussa lähdemme perheen kanssa Tsekkiin Prahaan neljäksi päiväksi.
♥: Ainakin kahdet kuvaukset ovat täksi vuodeksi varmistuneet.
♥: Motivaatio lenkkeilyyn ja salilla käymiseen alkoi vihdoin ja viimein eli ensi viikosta lähtien alkaa tehojumppaus! Saatan joskus myöhemmin laittaa jotain tilannekuvaa kropasta, mutta mitään fitness-blogia tai kuvasarjaa en aio ikinä julkaista. Jonkun yksittäisen kuvan voisin kumminkin ottaa tuloksista.
♥: Olen päättänyt hiuksieni kohtalon ja lopputulos on violetit hiukset, joihin haluaisin esimerkiksi pinkit latvat. Yes or no?
♥: Seuraavat kolme viikkoa listoissa pelkkää aamua ja kaikki viikonloput vapaana! Kuka voikaan olla näin onnellinen yhdistä työvuorolistoista?
♥: Ruusutatuointi on miltei valmis. Vielä pitää vähän parannella, kun turvotus laskee.

01: Random selfie, jonka otin tänä aamuna ennen kuvauksia! / 02: Ruusutatuointi jalassani.
Kaipailee vielä tummennusta tuon yhden terälehden lisäksi. / 03: Buffy-kani on niin suloinen! /
04: Random selfie osa kaksi, väsynyt Nette töiden jälkeen.

♣: Pitäisi alkaa säästämään rahaa asuntojuttuihin, matkoihin, uuteen perheenjäseneen, OMT-terapeuttiin, koulujuttuihin ja tatskoihin. En ole koskaan osannut säästää enkä tiedä, miten saisin otettua itseäni niskasta kiinni. Miksei raha voisi kasvaa puussa? Tai edes meidän vessanpöntössä.
♣: Selkäkivut ovat palanneet ja niiden lisäksi sain tänä aamuna kauhean nilkkakivun. Seriously? Eikö näitä vaivoja ala olla jo ihan tarpeeks..
♣: Saatanan tatuointipoljin sanoi heihei. Ei siis tatuointeja ennen kuin saan tilattua uuden..
♣: Pitäisi aloittaa blondausurakka, mutta pelkään, että tukka kuolee lopullisesti tai se ei vaalene ikinä. Auttaiskohan vaalennuspesut näin tummaan tukkaan?

01: Tatskahonmat voivat alkaa! (kyllä, hoNmat) / 02: Graffiti-kynsilakat hyvvee! /
03: Random selfie osa kolme, uuden vuoden drag queen-meikki! / 04: Rrrrakastan uutta takkiani!

Kyllä noita positiivisia juttuja näyttäisi olevan paljon enemmän, kuin negatiivisia! Haluan muuten vielä kerran selventää, että vaikka blogini nimi on "Necromantic's Tattoo Chronicles" niin blogini sisältää muutakin kuin tatuointijuttuja. Ne nyt on pääosassa tässä blogissa, mutta en aseta itselleni mitään rajoitteita. Kaikki mitä lukee viereisessä pykälässä "Likes:" ovat aihealueita täällä. :-)

: Necromantic
  1. Kuullostaa kivalta tämä tuleva vuosi! :) Hiuksista tuli mieleen, että mites ois violetit latvat ja pinkki tyvi? Jostain syystä miun mielikuvissa noin päin näyttäisi kivemmalta kuin violetilla tyvellä ja pinkeillä latvoilla. :) Toisaalta myös violetti ja sininen, tai violetti ja vaaleanpunainen kävisivät myös yhteen.

    Googlaamalla löytyy aika paljon vinkkejä ja tietoa tukan vaalentamisesta, olikohan joku color B4 tai joku vastaavan niminen sellainen, millä sais vaalennuksen hyvin alkuun, riippuen tietysti, et mitä siellä mustan / tumman alla on. :)

    VastaaPoista
  2. Mulla on niin tummat kasvonpiirteet ja ollu jo pari kertaa pinkki, joten violetti houkuttelis nyt enemmän. :) mut latvoja mietin vielä! Ja hei kiitos vinkeistä. :]

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥