Costa de Almeria '14

28.6.2014Travel is the only thing you buy, that makes you richer.

Hey taas! Kotiuduttiin eilen Espanjan lämmöstä tänne Helsinkiin. Jos meillä ei olisi noita pieniä karvavauvoja, minut olisi saanut pakottaa lähtemään tuolta. Ei tarvinnut stressata mitään käytännönjuttuja vaan sai vaan olla ja kerätä voimia. Syötiin ja juotiin paljon ulkona, oltiin rannalla, altaalla, kierreltiin katuja, vuokrattiin auto (!), jolla käytiin paikallisessa kauppakeskuksessa, shoppailtiin, tutustuttiin uusiin ihmisiin, uuteen kulttuuriin.. Espanjan reissu voitti kyllä Turkin ihan 100-0! Ahdistun helposti vieraiden ihmisten tyrkyttämisestä, minkä takia Turkin Alanya ei ollut minulle oikea paikka, mutta vasta uudeksi lomakohteeksi tullut Costa de Almeria oli rauhallinen ja kaunis paikka. Ainoa kohde, jonne voisin sanoa meneväni uudelleen! Nyt lopetan tän ylitsevuotavan hehkutuksen ja jaan muutamia kuvia. :-) Ps, en jaksanut muokata, sry.
Monet tulivat hehkuttamaan minulle Facebookissa, miten oikeaan aikaan varattiin matka. Hinta oli tuolloin vaan 299€ per nuppi, ja nyt hinnat ovat reilu 400-600€ samasta kohteesta! Huhhuh. Säätkin oli kuulemma ainakin Uudellamaalla melko kamalat, ja eilen kun tultiin kotiin paistoi aurinko. Ja nytkin on melko lämmin! En kyllä voisi olla tyytyväisempi, että lähdettiin tonne; muutamat kivat festarit jää nyt kokematta, mutta ei haittaa ollenkaan. Seuraavana kesänä sitten! Ja ainakin Ilosaareen menen töihin, jos ei muuten.

Laitan nyt samalla vielä muutamat materialliset jutut, mitä ostin. Kauheasti ei ollut shoppailupaikkoja edes ostoskeskuksessa, mutta onneksi vanha kunnon Primark  ei petä.

Kauneusjuttuja super halvalla! Alan valmistautua mun kouluajan köyhyyteen. :D
 Ainoat, mitkä eivät ole Primarkista vaan jostain Espanjalaisesta kenkäkaupasta.
Parillakympillä sain kelposandaalit, joita olen etsinyt jo vuosia. Gladiaattorimeininkiä!
 Tatuointi-aiheinen t-paita.
:DDDDDD Hieno mytty. Ehkä söpöin One Piece ikinä! Näytän kuulemma vauvalta.

Ostin vielä iskälle semmosen pienen viinapullo-paketin, äidille perinteisesti jääkaappimagneetin, isosiskolle Vogue-paketin (lehti, paita ja jotain meikkejä), pikkuveljelle Wolverine t-paidan ja yhteiseksi mansikka-juustokakku-suklaata. Ensi viikolla koitetaan poiketa Nummelassa vieden tuliaiset, ja kaapataan taas pikkuveli tänne yökyläilemään. Varmaan käydään Korkeasaaressa, jos kelit sallii! Ja en muista mainitsinko, mutta ostettiin lahjakortti Helsinki Shooting Clubille. Päästään ampumaan käsiaseilla, yay! Lomaa on jäljellä reilu kolme viikkoa, ja kaikkea kivaa tekemistä on pilvin pimein, unohtamatta stailausprojektiani joka pitäisi käynnistää kohta. I love it!

: Necromantic
 1. Tosi kivoja juttuja oot ostanu :) Luulin et vaan Englannis on Primark?? Ja hyviä kuvia oot ottanu :) Kattava postaus.

  - S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :> Ainakin tuo One Piece on yliveto. :DDDD Ja niin itseasiassa luulin minäkin, mutta positiivisena yllätyksenä löytyi myös Gran Plazasta. Ja kiitos vielä kerran! ♥

   Poista
 2. Kivalta näyttää teijän reissu, ruuat <3

  VastaaPoista
 3. Ruoat ja reissu oli kumpikin ihan mielettömiä. :-)

  VastaaPoista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥