Byebye Finland and Hola Spain!

19.6.2014Hola! Tällä puolella näyttöä aloitettiin eilen lomailu; reilu kuukausi pelkkää lepäämistä, yees! On kyllä niin pitkään odotettu tätä. En oo vielä saanut kyllä lomafiilistä päälle, koska ilma on niin perseestä ettei huvita olla ulkona yhtään. Ehkä lomafiilis paranee, kun ollaan tähän aikaan huomenna baareilemassa Espanjan yössä! Sekään ei tunnu yhtään todelliselta, vaikka lentokone lähtee alle 7h päästä. Hui! Almeriahan on Euroopan lämpimintä ja vähäsateisinta aluetta eikä ole mikään tyypillinen turistirysä. Ei siis valittamista. ;) Kuvat Googlesta.


Tänään meillä oli super tehokas päivä miehen kanssa, sillä herättiin aamulla aikaisin, täyttelin vikatkin kohdat koulupapereista, käytiin hakemassa avoin työtodistus duunista, käytiin kirjastossa kopioimassa papereita, käytiin Itiksessä syömässä, ostamassa uudet bikinit/shortsit/muuta tarpeellista, siivottiin kämppä lattiasta kattoon monia tunteja, tiskattiin, käytiin miehen siskon luona antamassa avaimet karvavauvojen hoitoa varten, pestiin pyykkiä, pakattiin.. Mitäköhän vielä. Puuhaa oli ihan reippaasti klo 12 aamulla ilta 22 asti! Hurjaa, en edes tajua, mihin se aika katosi. Päätettiin ihan suorilteen valvoa vaan aamuun asti, sillä onko ihan hirveästi järkeä lähteä nukkumaan, kun kumpaakaan ei vieläkään väsytä yhtään ja herätys on siinä 03.30-04.00..? Joo ei. Koitan pelailla ja keksiä kaikkea muuta tekemistä, ettei uni tule vahingossakaan. Lentokoneessa yritän pakkonukkua niinkuin viime vuonnakin matkalla Turkkiin.


Nojoo, kirjottelen taas lisää enemmän tai vähemmän tärkeitä postauksia, kunhan kotiudun takas Helsinkiin. Ainakin suuri kuvatulva Espanjan reissusta ja uudet materiat odottavat tulevaisuudessa! Mutta hyvää juhannusta kaikille rakkaille lukijoilleni! Älkää sammuko lumihankeen. ;) Hasta la vista!

: Necromantic
 1. hirrrrrmuisen hyvää reissua teille ihanille ! <3 pitäkää kivaa siellä lämmössä ja tuokaa sitä vähän mukanakin ;D t. marika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rakas! ♥ Myöpäs pidetäänkin huippukivaa. 8) Ja voin lähettää sulle postikortissa vähän auringonsäteitä!

   Poista
 2. Oikein hyvää matkaa ja samalla hyvää jussia! Odotan jo innolla reissupostausta :)

  VastaaPoista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥