Ghost

1.12.2013


Hey! Mulla ei itseasiassa ole mitään erityistä aihetta kirjoittaa, kunhan raapustelen muuten vain. Tämän hetkiset fiilikset: joulu on ihana, lunta sais tulla, tarviin uuden puhelimen, haluan isomman asunnon, mies on söpö kun puhuu unissaan ja puput on hassuja. Eniten kuumottelen ensi viikkoa, kun tulee veronpalautukset. Ajattelin heti keskiviikkona ostaa iPhonen, pikkujouluasun ja muutamia lahjoja. Torstaina vietetään pikkujoulua keilaten ja duunikaverilla juoden. Kiva nähdä pitkästä aikaa vapaa-ajalla työkavereita! Yleensä on ne muutama, keiden kanssa kaljotellaan ja/tai soitellaan, mutta nyt pääsee kunnolla viettämään iltaa kaikkien kanssa. Pitkästä aikaa hyvä syy laittautua ihan överisti.

Tänään vihdoin ja viimein tajusin sen: joulu on tulossa! Oon Facebookista aika paljon stalkannut, että monetkaan läheiset ei tykkää joulusta, varsinkin "eri tyyliset ihmiset". Mikä siinä joulussa on niin kamalaa, että sitä suorastaan vihaa? Itse olen aina rakastanut joulua ja ennen kaikkea sitä fiilistä. Lunta, kimalteleva joulukuusi, piparien ja jouluruokien tuoksu, lahjojen paketointi, korttien tekeminen, haudoilla käyminen, jouluohjelmat, kynttilät.. Rakastan kaikkea joulussa, jopa sitä stressiä ja kiirettä, mikä normaalisti ajaa mut hulluks. Jouluna kaikki ovat ihania ja kaikki on ihanaa. Luv.

© Jenni Kaurila

Mua harmittaa se, ettei mulla ole enää aikaa millekkään. Haluaisin ottaa uusia kuviakin, mutta koko ajan on kiire ja stressi. Silloin kun ei ole kiire, olen rättiväsynyt ja nousen parhaimmillaan sängystä kolmelta. Ihan naurettavaa. Laittautuminenkin on ollut ihan nollassa, koska syksy ja pimeys masentaa. Töissä on pitkiä iltavuoroja (pääasiassa keittiössä), joten tuntuu turhalta laittaa ykköset päälle ja näyttää samalta kuin baariin mennessä. Puhumattakaan hiuksista, jotka on joka päivä kiinni ja juurikasvu kasvaa kasvamistaan.. Toivon, että tää syksyn/talven masentelu alkaa häivetä ja pääsen nauttimaan kaikesta täysillä. Jos joku tietää supervitamiineja toivottamalle vihanneksien syöjälle niin vinkkiä saa antaa!

Ja tietenkin tatskajuttuja. Ruusu on parantunut hyvin, huomenna ajattelin kiduttaa itseäni ja Tommia lisää. Väritän ensimmäistä kertaa ikinä, punaista ja valkoista aion käyttää ruusuuni. Olen myös piirtänyt lyijykynillä ja tusseilla, koska sain ihanan ehdotuksen, jossa pyydettiin suunnittelemaan tatuoinnit idoleille, läheisille tai muille tärkeille ihmisille. Oon niin innoissani tästä haasteesta! Toivottavasti saadaan tuo skanneri pikku hiljaa toimimaan niin tulee hyvä laatuisiakin kuvia. :-)

© Jenni Kaurila

Loppuun vielä pakollinen valitus selästä. Mun selkä ei yksinkertaisesti ole enää yhtään yhteistyökykyinen vaan tänäänkin töiden jälkeen meinasin kuolla, kun istuin sohvalle. Särkylääkkeet, lihasvoiteet ja hierominen ei auta yhtään. Huomenna taas kohti Terveystaloa. Lievästi sanottuna ärsyttää, koska en ole yhtään sellainen ihminen, jonka omatunto kestäisi jatkuvaa saikkuamista.. Pitäisi päästä terveyskeskukseenkin asti näyttämään selkää, jotta pääsisin jatkotutkimuksiin. Tänään meni niin lopullisesti hermo, että pieni itkukin tuli. Ei niinkään se kipu edes vaan tämä jatkuva tilanne. Toivottavasti pääsisin pian fysioterapeutille ja syy löydettäisiin.. Tuun hulluksi. :-(

: Necromantic
  1. Hmh se on aina kurjaa kun vaan sattuu, toivottavasti saisit jotai helpotusta tohon selkääs pian. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on onneks alkanu tapahtumaan jotain, kun selitin tilanteen vakavuuden lääkärille. Tänään esitutkittiin, keskiviikkona röntgeniin ja maanantaina työfysioterapeutille. Eiköhän tää tästä! :-)

      Poista
  2. Ite en vihaa joulua. Oikeestaan rakastin sitä juhlaa ennen. Nyt joulu pelottaa, kun ei ole enää isää viettämässä sitä muun perheen kanssa. Oikeestaan tässä kirjoittaessakin tuli itku, kun mietin asiaa...
    Mutta joulussa on aina ärsyttänyt yksi asia yli kaiken: jäätävä tuhlaaminen lahjoihin ja varsinkin turhiin sellasiin. Materiaaliähkyssä on vaikee ymmärtää kaikkea tätä tavara ja krääsäpaljoutta. :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiennykkään tosta, en osaa sanoilla kuvata miten paljon otan osaa. :( Joulu on kumminkin perhejuhla, joten ymmärrän, että tulee tunteet pintaan.. En oikeen tiedä, mitä sanoa, koska en voi mitenkään ymmärtää miltä se tuntuu. Asioilla on kumminkin tapana järjestyä ja ajan kanssa senkin pitäisi alkaa helpottamaan. ♥
      En tiedä, ite tykkään tuhlailla. :-D Mulle on enemmänkin perjaate, että läheisille pitää ostaa lahjoja enkä oo ikinä ajatellut asiaa sen kummemmin. Ei mun kummipoikakaan varmaan tarvitsisi lego-junaa, mutta on hyvien tapojen mukaista ostaa kumminkin jotain. Vanhemmille oon parin vuoden sisään vihjaissut oikeasti käytännöllisistä lahjoista, ei mitään turhaa krääsää roikkumaan tänne nurkkiin. Mutta kai nää kaikki on ikuisia näkökulmia. :-) Ymmärrän kyllä, mitä hait takaa!

      Poista
  3. Hohoo! Löysinpäs sut. Ja vielä kirjottamassa mun lempiaiheesta, tatuoimisesta! Jumalauta.

    Luin sun vanhaa blogia pitkään, mutta jostain syystä blogger päätti lopettaa kaikkien blogien uusista julkaisuista ilmoittamisen, joten kun taas tajusin etsiä Necromantic's Worldiä, oli se jo kuopattu.

    Anyway. Vaikka kerrotkin just tuossa, ettei aikaa ole mihinkään ja selkä kuolee, ja etkä sä edes tunne mua sitten yhtään, aion kysyä, jos tahtoisit lähteä joskus kahville tai ihan mitä vaan! Oot aina ollu sellanen tyyppi, johon ois kiva tutustua, mut mä oon aina ollu toivottoman ujo ja epäsosiaalinen :D Nyt kun vietän aikani pääosin Helsingissä, aattelin repästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Ihana kommentti, sai mut hymyilemään. ^_^

      Pidin vanhaa blogia hetken aktiivisena (viikon?) kun olin kertonut siellä, että aloitan uuden blogin, laitoin linkkiä yms. Harmi jos monelta muultakin on nyt jäänyt näkemättä, nyyh. :-(

      Haha, totta kai mä lähden! Kyllä mä eilenkin olin töissä ja ens viikolla pientä iltavuororumbaa tiedossa, mutta totta kai, miksei! Mut löytää ainakin Facebookista omalla nimelläni, jos haluat lisätä. :-)

      Poista
  4. Jee! \o/ Aina kiva saada joku hymyileen. Mut facessa lisää :p

    VastaaPoista
  5. Täällä on kans yksi selkävaivainen, ei ollenkaan mukavia nuo kivut! Aina pääse edes sängystä ylös, kun selkälihakset kramppaa :/. Toivottavasti saat selän pian kuntoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän tunteen, tosin mulla nyt todettiin lievää skolioosia. :-( Voihan itku. Kiitos, toivotaan, että tää tästä helpottaa! :-)

      Poista
  6. Joulu on ihanaa aikaa :) Mä rakastan sitä kaikkea rentoilua ja tunnelmallisuutta joulussa :) Ja sitä, että saa ilahduttaa muita ihmisiä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu! Ootan jo innolla, et pääsen antamaan noi lahjat perheenjäsenille. :)

      Poista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥