Wannabe in L.A.

5.11.2013



Jos jossakin paikassa olen aina halunnut käydä, niin se on USA, täsmennykseksi L.A. Tietenkin olisi hienoa käydä Miamissa, New Yorkissa, New Jerseyssä, Texasissa jne, mutta L.A:ssa on jokin, mikä houkuttelee kaikkia muita enemmän. Ehkä Hollywood ja kaikki muut nähtävyydet, joita on nähnyt elokuvissa ja sarjoissa, en tiedä. Unelmani olisi mennä viikoksi Los Angelesiin lähelle High Voltage Tattoota, jossa ottaisin itse Kat Von D:ltä, rakkaalta idoliltani, jonkun hienon leiman. Todennäköisyydet ovat melko pienet, mutta ainahan saa unelmoida.. Taistelen vielä kovasti sen kanssa, että käytänkö veronpalautukseni ja pienet säästöni matkaan L.A:han vai johonkin massiiviseen tatuointiin. Vielä on mietintämyssyn alla, mutta näillä näkymin haluaisin edes hetkeksi pois pakkasista ja käyttää talvilomani ulkomaanreissuun. Pakko laittaa fiilistelykuvia, joita varastin Googlesta. Hups.
Ps. Kehotan laittamaan tuon yllä olevan biisin soimaan samalla, kun selaatte näitä kuvia. Super like!


Antaisin sieluni, että pääsisin tuonne, nyyh. Pakko vaan kiristää hampaita vielä enemmän yhteen ja alkaa säästämään. Mitäköhän helvettiä sekin on, terveisin maailman huonoin rahankäyttäjä. Jos vanhemmiten oppisi itsekkin säästämisen jalon taidon. Oon vaan liian mukavuudenhaluinen.

Tänään on se päivä, kun tatuoin elämäni ensimmäisen tatuoinnin iholle. Apua. Tommi on kuumotellut nyt niin pitkään haluavansa nyrkkiraudan käteen, että pakko pikku hiljaa luovuttaa ja alkaa tekemään. Jännittää vaan niin pirusti. Enkä oo kokeillut vielä kertaakaan siirtopapereita.. Oh noses. Tästä se lähtee.

: Necromantic
  1. Itselläni on ihan sama matkakohde haaveena! Vaikka omasta mielestäni USA on joissain asioissa aivan liian yliarvostettu maa, silti siinä on sitä jotakin mikä viehättää ja sen takia sinne olisi niin mahtavaa päästä. Haaveilu jo pelkästä kadulla kävelemisestä viehättää niin pirusti! Mutta kuitenkin se on sellainen "sitten joskus kun mä oon iso ja rikas..." (ei sillä tavalla iso :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kohde onkin! :) En tiedä, en ole ajatellut asiaa niin. Los Angeles ja Hollywood ovat kiehtoneet aina, varmaan myös siksi, että suurinosa lemppari sarjoistani on kuvattu siellä (ja tietenkin monia leffoja). Ja mulla on samanlaisia fiiliksiä, Walk of Famella kävely olis yks unelmien täyttymys! :]

      Poista
  2. täällä kans yks kuka haluaa losiin! mun suurin unelma onkin että joku kaunis päivä lähden ja teen roadtripin itärannikolta länsirannikolle jollain vanhalla jenkillä <3 ois niin siistii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oliski! Mekin mietittiin, et vuokrattais auto sieltä, koska kätevää ja halpaa (tai ainakin halvempaa kuin täällä). En jaksais enää oottaa! ♥

      Poista
  3. Kivan piristävä ja cool tää uudempi blogi!
    Ja koska rakastan itsekin Kat Von D:tä, tatuointeja ym, olis mulla postaustoive:
    valitse vaikka viisi idolia/tyyliltään upeita ihmisiä, kavereita tai julkkiksia. Ja suunnittele heille kantajansa näköiset tatuoinnit :) kuvia piirrustuksista ja tarinoita idean takaa!

    ja vielä, laitathan kuvaa sitten tuosta ekasta tekemästäsi tatuoinnista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Itsekkin tykkään enemmän, kuin vanhasta. :)
      Hei, toihan on siisti idea! Laitan todellakin mun blogin bucket listille!

      Ja totta kai, heti kun saadaan se valmiiksi. :) Tänään tehdään todennäköisesti vaan rajaukset ja myöhemmin väritetään.

      Poista
  4. Ooh, mäkin haluaisin Jenkkeihin! New Yorkiin shoppailemaan yms :D Vaatii vähän rahaa ja kaikki menee aina heti mitä tulee :D Ehkä joskus sitte!

    Kohta teet tatuointeja kuin "kynä sauhuten" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Tosin itseäni ei New York niin paljoa kiinnosta kuin taas Los Angeles, jotenkin liian betonihelvetti mun makuun. :D Mutta joskus haluan sinnekkin!

      Haha, toivotaan! ;)

      Poista
  5. OH GEE! kai saadaan heti kuvat ja kaikki ekasta tattoosta ;__; ihanaa! oon sikan ootellu sun tatskajuttuja vaikka on nää kaikki muutkin tosi kiinnostavii :)
    siis ootko sä vielä tatskannu ittees? ;o tatuoinnit on kyl tosi kivoja, huonoissakin tatskoissa on hyvä se tarkoitus. Taidetta pysyvästi :)
    t. milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heti kun saadaan se valmiiksi ja vähän parantuu! Tommi haluski nyt vaihtaa erilaiseen nyrkkirautaan, joten pitää kattoa, jos huomenna tai ylihuomenna saadaan se tehtyä. :)
      En oo tatuoinut itseeni vielä kertaakaan, ajattelin jonkun yksinkertaisen tähden tms. tehdä jalkaan, jotta osaan arvioida, kuin kovaa saa painaa ettei satu liikaa jne. Mutta toivotaan, että tulee hyvä tatska! ♥

      Poista
  6. huiiii, mageeta että pääset jo tatskailemaan :) min'kin haluan nähdä toki kuvia ja jku postaus siitä sun ekasta attoosta ois kiva sit ! :)
    mä oon käyny jenkeissä joskus ihan penskana, san fransiscossa. Ja oli ihan sairaaaaan kiva kaupunki! suosittelen sitä lämmöllä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, teen sen mahdollisimman pian! ^_^
      Ja uskon kyllä! Toivon tosiaan, että päästäis sitten helmikuussa vuosipäivän kunniaks lähtemään. :)

      Poista
  7. Losiin ei kannata viikoks lähteä enemmän säästöön 2-3 viikkoa kannattaa. Kaks viikkoo tuli oltua viimevuona ja ei kerinnyt kaikkia rokki mestoja siltikään näkeen. 2016 tai 2017 pitäs mennä back ja samassa ehkä route 66 plus 3 viikkoo losia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se haittaa, jos ei kerralla kerkeä nähdä kaikkea; on ainakin hyvä syy mennä uudelleen. :-) ja samaa sanottiin Lontoostakin, et pitäis olla ainakin pari viikkoa, kun me taas oltiin viis päivää ja se riitti ihan loistavasti! Kyllä se riippuu ajankäytöstäkin. :-)

      Poista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥