Tattoo books

16.11.2013

Oho, uuteen blogiini meinasi tulla viikon tauko postauksista; ei kiitos! Ollut paljon tekemistä tällä viikolla: maanantaina olin aamuvuorossa, jonka jälkeen menin työkaverini Maijun kanssa ensin (jäätymään) terassille ja sen jälkeen pieneen pubiin Herttoniemeen. Tiistaina oli vielä aikaisempi aamu ja hirveästi siivoomista ennen kuin stäväni Hanna Nummelasta tuli kanssani baareilemaan ja yökyläilemään. Keskiviikkona taas heti kun Hanna lähti niin entinen työkaverini ja hyvä ystäväni Mia tuli viettämään tyttöiltaa/yökyläilemään, läpsystä vaihtoon jne! Torstaina olin iltavuorossa ja perjantai aamuyönä mies tulikin jo kotiin. Mukavasti meni siis koko arkiviikko, vaikka ikävä vähän harmittikin. Tänään olin töissä ja huomenna juhlistamme 9kk-päiväämme! Ei me liiemmin kuukausipäiviä vietetä, lähinnä sen takia, että on kerran kuussa hyvä tekosyy tehdä jotain vähän spessumpaa. Huomiseksi mies on suunnitellut yllätyksen, johon menen itse vaan virran mukana. Jännittää!

Niin tai näin, voisin pikku hiljaa mennä asiaan. Halusin tässä postauksessa esitellä teille lempi tatskakirjojani. Suosittelen ehdottomasti lainaamaan kirjastosta tai ostamaan kaupasta, mielettömän hyviä teoksia!

The Tattoo Chronicles by: Kat Von D. Jos ei blogin nimestäkin jo arvaa,
niin tämä on kaikista maailman kirjoista ehdoton lempparini! Tatuointien lisäksi
tämä ainutlaatuinen teos kertoo Katin sen hetkisestä elämästään
High Voltage Tattoossa, parisuhteestaan Nikkin kanssa ja ylipäätänsä elämästään.
Suosittelen ehdottomasti, tämä kirja on viiden tähden arvoinen!
Tattoo Showcase by: Lal Hardy. Tästä kirjasta löytyy laidasta laitaan erilaisia
tatuointeja, eri maista, eri tatuoijilta. Horror-osio on ehdoton lempparini!
 Tattoo Sourcebook by: TattooFinder.com. Täältä löytyy hyviä malleja,
mikäli suunnittelee itselleen uutta tatuointimallia! Löysin jopa itsellenikin. :-)
 Kosmeettisia häiriöitä? by: Jari Ruotsalainen. Lukekaa tämä. Pyydän.
Kirja on todella ohut ja kertoo suomalaisesta tatuointikulttuurista.
Pystyn niin samaistumaan kirjailijaan. Ah. Tykkään tästä kovasti.
Tatuoinnit - kehotaiteen käsikirja by: Vince Hemingson. Tästä sain todella hyviä
vinkkejä itse tatuoimiseen. Todella inspiroiva ja mielenkiintoinen teos!

Tein myös eilen itselleni tatuoinnin! Valitsin melko yleisen kuvan, nimittäin ruusun. Aluksi meinasi lähteä järki, koska jännitti ja sattui niin paljon. Viime tatuoinnistani on sentään aikaa jo yli vuosi. Pikku hiljaa jalka alkoi puutumaan ja tatuoiminen sujui normaalia paremmin. Lopussa kipu alkoi kasvaa melko sietämättömäksi ja jouduin pitämään vähän väliä taukoja. Siinä se nyt polven yläpuolella komeilee! Tein vasta ääriviivat, koska taistelen vielä sen ajatuksen kanssa, että teenkö siitä punaisen vai varjostanko mustalla. We'll see! Tommin tatuoinnistakin pitäisi saada kuvaa, kunhan ollaan tehty se loppuun. Ääriviivat löytyy siitäkin, mutta joitakin kohtia pitää tummentaa ja varjostaa. Kyllä mä vielä saan laitettua kuvat näistä, älkää hätäilkö rakkaat! Ja ps, ehdotuksia postauksista saa laittaa tulemaan!

: Necromantic
 1. Osaatko sanoa paljonko suunnilleen tuo Katin kirja maksoi?(:

  VastaaPoista
 2. mua kiinnostais nähdä sun maalauksia ja piirroksia yms :) ylipäätään sun suhtautuminen taiteeseen (ja nyt ei puhuta tatuointitaiteesta) onko sulla mitään tyylisuuntaa tai ootko teknisesti hyvä yms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo nyt aikoihin kerenny piirtää kauheesti mitään, mut heti kun saan revittyä jostain aikaa niin ehdottomasti! :) Taisin maalatakkin viimeksi vuonna -10 tai -11.. Mutta voisin toki etsiskellä vanhempia piirroksia, kunnes saan aikaiseksi tehtyä uusia! Piirsin aikoinani paljon In Flamesin kansien tyylisiä piirroksia, jokin niissä kiehtoo hirveästi. En osaa piirtää mitään oikeasti aitoa, kuten ihmisten kasvoja. Tykkään vähän sottaisemmasta, lyijykynällä tehdystä taiteesta. ^_^ Yläasteella kuvataiteen numeroni oli 9, joten en huonokaan ole. Lukijat voivat sitten yhdessä kertoa mielipiteitään taidoistani. :-)

   Poista
 3. Hello! Käy checkaamassa blogini ja liity lukijaksi, jos tykkäsit :)

  http://beautythroughbrokenglass.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥