American dream

11.11.2013



Vihdoinkin mulla on ees pari materiallista onnea, mitä voin esitellä blogissani! Viime aikoina olen käyttänyt varani vaan perus juttuihin, kuten laskuihin ja ruokaan. Olen tehnyt niskalimassa duunia, jotta saan säästettyä Los Angeles-reissua varten, ja jäisi vähän ylimääräistä shoppailuunkin. Tässä kuussa sain pitkästä aikaa ostettua kaikkia överi kivoja meikkejä sekä muutaman ihanan paidan! Carlingsista on tulossa uusi lempi kauppani. Mitä mulle tapahtuu?!



Rakastan yli kaiken näiden Amerikka-kotka-moottoripyörä -viboja.
Varsinkin tuo jälkimmäinen pitkä toppi on ihan uusi lemppari!

Näiden lisäksi halusin myös kauneusvarastooni jotain uutta. Testaukseen otin L´orealin Miss Manga -ripsivärin ja Maybellinen Dream Lumi Touch -valokynän. Valokyniä en ole koskaan edes testannut, mutta hitto kun olin tyytyväinen tähän ostokseen! Heihei parin tunnin unien silmäpussit, nyt voi olla aina nättinä. Maybellinen Dream Matte Moussen otin uudelleen käyttöön, koska aiemmin luovuin siitä saadakseni kokeilla erilaisia meikkivoiteita. No, eivätpä ole mun juttu. Hurraa huuto mousselle!


Tein tosiaan vasta eilen Tommille tatuoinnin josta puhuin aiemmin, koska tulostamamme kuva ei ollutkaan niin hyvä, kuin Tommi oli ajatellut. Kone alkoi perseilemään kesken tatuoinnin (=meinas mennä lopullisesti hermot), mutta hieno kuva saatiin aikaiseksi, olen erittäin tyytyväinen ensimmäiseksi tatuoinnikseni! Joihinkin kohtiin väri ei tarttunut kauhean hyvin, joten parannellaan sitä vielä viikon päästä, kun Tommi tulee kotiin duunikeikalta Oulusta. Sitten koitan lisäillä teille kuvaa siitä! Siihen asti aion viettää vaan tiiviisti tyttöaikaa vanhojen ystävien seurassa, katsoa lempi sarjojani ja kotiäiteillä. 

Kirjoittelen taas parin päivän sisään, koska motivaatio 10! Olette maailman ihanimpia lukijoita ja olen saanut ehkä parhaimpia kommentteja koko blogihistoriani aikana. Onneksi aloitin uuden blogin, ei voi muuta sanoa. Kiitos teille ihanat! ♥ Laittakaa vielä blogejanne tulemaan, jotta pääsen lukemaan teidänkin kuulumisianne. :-)

Ps..


Tukka lähti.

: Necromantic
  1. Vastaukset
    1. Hehee, kiitti. c: Yllätyin itekki, miten hyvin se sopii!

      Poista
  2. Oi toi fleda sopii sulle hyvin, oot niin ihana :3 <3 aaa kuolen kateuteen, mäki haluun Losiin ;___; ehkä sitte joskus kun opiskelut on saatu pois alta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, kiitos ihana! :')♥ Mieluummin käyt koulut loppuun etkä tee niinku minä. :-D Kyllähän sinne kerkeää, hyvä syy säästää rahaa. ^_^

      Poista
  3. Kiva toi uus tukka :)

    Ja noista sun halloween juhlista, oispa munki porukat tollasia :D Oon kade, on niin kivan näköset pippalot ollut teillä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksii. :-)

      Hahaa, voi kiitos. ^_^ Porukat on kyl tässä asiassa ihan ylivetoja, varsinkin iskä! Kelattiin pitää jossain vaiheessa Tommin kanssa kauhu-naamiaiset ku päästään muuttamaan isompaan kämppään, voit sit tulla S:n aveccina. ;)

      Poista
    2. Hei apua kiitos iik alko ujostuttamaan :D

      Poista
  4. Tosi hyvin sopii sulle tuo sivukalju! Itse vaan kallistun aina piilokaljuun niskan puolelle, joka nytkin pitäisi kyniä ihan siiliksi jossain välissä. Odotan innolla kuvaa siitä tatskasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ^_^ Piilokaljut on kyl kivoja, aina vaan aatellu et mulle ei sovi, mut nyt oli ihan pakko kokeilla ennen ku hiukset kasvaa pitkäks tosta muutenkin kynitystä sivusta. :-D Ja joo, laittelen mahdollisimman pian!

      Poista
  5. Hei ihania toppeja/paitoja! muistatko oliko paljonkin hintaa? :o
    ja uuu kiva nähdä mahd. pian ku pääset laittaa kuvia nii tatskasta! ootko jo tatskannu ittees? :)
    JA tukka on nam <3 onko toi sellanen peitettävä vai tä hä, itekö sheivasit? huh oot kaunis.
    t. milla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tolla topilla tais olla 14,90€ ja t-paidalla 12,90€. :-) Eli ei mitään kalliita!
      Itteeni en oo vielä tatskannu, ehkä huomenna jos aika sallii! Himottais ainaki ihan kauheesti. :-D
      Ja voi, kiitos paljon! ♥ Kyllä sen saa helposti peittoon, ite otin Tommin partakoneen ja sheivasin. :-DDD Kiitos vielä senkin ihana. ♥

      Poista
    2. Vouuu! Tosi mageeta! Mitä ja mihin aattelit tatskaa? :) ootan innolla uusia blogitekstejä! oon ihan koukussa tähän blogiin o__o

      Poista
    3. Haha, oot liian sulonen! Reiteen ajatellin, mulle helpoin alkaa piirtää, värittää yms. Ruusu tai joku vastaava himottais tällä hetkellä, mut we'll see. :-)

      Poista
  6. ps. kertoisitko tuosta miss mangasta onko se hyvä? :P

    VastaaPoista
  7. ootko miettiny, että tilaisit jostain muualta tatuointikoneen kun eikö noi aluituspakkauksissa olevat oo välillä vähä romuja?
    tai siis en tiiä, itse pulittaisin isohkon summan koneesta joka olisi sitten ikuinen periaatteessa :>
    ps. tää uus blogi tuntuu paljon paremmalta kun se sun vanha! ihan erilinen fiiliski hehe :)
    t. nyymi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on vähän mielipidekysymyksiä, kuka tykkää mistäkin, mutta itse en todellakaan suosittelisi ostamaan kertaheitolla mitään viiden huntin Swissin konetta. Aina ammattilaisetkin suosittelevat, että harjoittele jollain kiinan paskakoneella ensin, koska A) halpoja ja B) ajavat saman asian. Jos oikeasti nautit tatuoimisesta pidemmän aikaa niin investoi kalliimpaan ja parempaan koneeseen. Itse olen tehnyt vasta yhden tatuoinnin iholle, joten ammattilaisten koneen hankkiminen olisi vain.. tyhmää. Ainakin omasta mielestäni. :-D
      Kiitos! Minäkin tykkään enemmän tästä kuin vanhasta. :-)

      Poista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥