What's inside my bag

11.2.2014


Olen tehnyt tämän laukku-haasteen itseasiassa joskus kolme vuotta sitten vanhaan blogiini, mutta ajattelin nyt repäistä ja tehdä myös tänne. Samalla voin esitellä muutaman uuden materiallisen onnen, mitä nappasin mukaani toissapäiväseltä shoppausreissulta!

Gina Tricotin laukku (uusi!)
Lompakko, tietenkin merkkiä Iron Fist.
Meikkipussi, jonka kuosi on kaikkea muuta paitsi mua.
Kotiavaimet ja duuniavaimet (huomatkaa EA-gamesin nauha!)
Normaalisti mulla on nuo vasemmanpuoleiset lasit mukana, mutta ostettuani nuo
tasapyöreät valkoiset pidän niitä mieluummin mukana (uudet!)
Harja ja kampa. Lakkapulloa pidän harvoin mukana, vaikka olenkin nainen.
Kalenteri, jota tuunattiin Tommin kanssa viikonloppuna.

Jätin laittamatta kuvia sytkäreistä, tupakka-askista ja naisten jutuista, koska meh. Pidän kuulemma naiseksi erittäin vähän tavaraa mukanani, mutta no, en edes keksi mitä muuta voisi pitää. :-D En kumminkaan aina kanna kaikkia noitakaan, joskus en ota edes laukkua töihin vaan tungen tarpeelliset tavarat takkini taskuihin. Pitää vaan muistaa tää pyhäneliö aina, ennen kuin lähden ulos: avaimet, lompakko (->dösäkortti), kännykkä ja tupakat (->sytkäri). Niillä pärjää hyvin!

Pitäisi muutenkin esitellä uutta materiaa, kuten Vixxsinin neulemekko, jonka sain palkaksi Evil Clothingin kuvauksista. Lupaa kuvien julkaisemisesta odotellaan, joten laitan vaan heti, kun pystyn! Ja ainiin.. musta tulee hitaasti, mutta varmasti blondi. Tällä hetkellä hiukset ovat ruskea-musta-blondi-oranssit. Heti, kun saan blondiksi hiukset niin Crazy Colorin Violette odottelee pöydällä.. Aijai. Kuvaa huvittavasta tukastani voi käydä katsomassa Instagramista, klik klik!

: Necromantic
 1. Mul ei oo edes noinkaa 'paljoo' tavaraa mukana :x Avaimet, kännykkä ja lompakko riittää oikee hyvi mulle! Jos jostai syyst ota laukun ni siel on noitte lisäks muumipussukka misä o buranat ym.
  En ite oikee edes ymmärrä miks täytys kaikkialle raahat puolet omaisuudest josai hervottomas laukussa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinähän onki jo tarpeeksi! Ja mä en osaa tohon kysymykseen vastata. :D ite kumminkin osaan kulkea ilman laukkuakin.

   Poista
 2. Iteki miettinyt, että ois kiva vaihtaa mustasta kokonaan pois vaikka vaaleaan tai punaiseen tms. Mutta hirveet traumat tuli, kun jonkun aikaa sitten vaalennettiin raitaa varten ja tukka kuoli totaalisesti siitä kohdin :D Tuntuu, ettei uskalla enää vaalennella, hahah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos on tosi herkkä tukka niin suosittelen vaalennuspesuja. :) hitaasti, mutta varmasti! Mulle tää blondi on vaan tekosyy et saan violetin tukan. Mmm. ^_^

   Poista
 3. Saisitkohan sä sen videopostauksne duunattuu puhelimella? tai kun sitä oon oottanu kyl joku puol vuotta varmaa et se tulis... se oli niin kiva idea kuitenkin. Ja sun tekemistä tatskoista ja sun tatskoista :) vitsit ne olis kyl kivoi påostauksii.
  tiiäkkö monta värinpoistoo sä joudut ottaa tollaseen sun paksuun mustaan tukkaas ilman et siit tulee iha kuivahtanutta? teetsä värinpoistojen väliin taukoi vai tehohoitoi tms? haluisin ite kans vaalentaa tukkaa nii haluisin kysyy neuvoo sulta :)

  ihanat nuo sinun lasit! <3

  sisilyn

  VastaaPoista
 4. En tiiä miten saisin sen sit muokattuna tänne. :c ku netti nimenomaan kiukuttelee noista vähänkin isommista videoista. Mut lupasn yrittää!

  Ja teen mielelläni tatskapostauksen asap. :)

  Hmm, aiemmin on mennyt about kolme värinpoistoa, mut takahiukset tuppas kiukuttelemaan normaalia enemmän. Jos pelkää hiusten kuolemista niin blondauspesut on hyviä! Suosittelen. :) ja kiitos! <3

  VastaaPoista
 5. Kiva harja... :S yök

  VastaaPoista
 6. Tuo Iron Fistin lompakko on täysi <3
  Oletpa muuten todella kaunis :)

  VastaaPoista
 7. Se on aivan ihana! ^_^ ja oivoi, kiitos <3

  VastaaPoista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥