Merry x-mas!

25.12.2013

Hyvää joulua kaikille lukijoilleni! Olisin tullut jo aikaisemmin laittamaan jouluntoivotuksia, mutta sovittiin pieni diili perheen kanssa, että sen pari päivää kun ollaan siskon kanssa Nummelassa kyläilemässä niin jätettäis pelailut ja nettiselailut vähän vähemmälle. Puhelin näpräys nyt tietenkin kuuluu asiaan! Oli mukavaa nähdä vanhempia ja pikkuveljeä pitkästä aikaa, ja muutenkin juhlia joulua. Olen aina rakastanut joulua pyhänä ja uskon, että tulen aina rakastamaan. Aatonaattona käytiin Hietaniemen ja Lohjan hautausmailla, ja katseltiin joululeffoja. Aattona herättiin perinteisesti sisarusten kanssa joskus kahdeksalta aamulla katsomaan joulupukin kuumalinjaa ja koristelemaan kuusi. Aamulla vaihdettiin lahjat ja annettiin siskon kanssa myös vanhemmille omamme. Myöhemmin käytiin joulukirkossa (ei niin mun juttu), syötiin jouluruoat, kuunneltiin joululauluja ja avattiin lahjoja. Sain niin paljon kaikkea ihanaa, etten valitettavasti nyt kuvaa kaikkea erikseen. Tässä kumminkin muutama Instagram-kuva, mitä kaikkea suunnilleen sain.

 Packard Bellin 21,5¨ näyttö, Logitechin pelinäppäimistö, Sandstromin pelihiiri, sähköhammasharja, Dieselin Loverdose & Diorin Hypnotic Poison hajuvedet, Finnkinon leffalippuja, meikkipussi, HIFK-lapaset, Thomas Sabon siivet-kaulakoru, Carlingsin & Citymarketin lahjakortit, South Park DVD, Geishaa, Toffifeetä..

Siskolta sain Iron Fistin Gold Digiskull -kengät (+kassin) ja
pikkuveljeltä kaksi Muumi-lasinalusta. Ihan huippua!
 

Tänään tulin kotiin iskän kyydityksellä ja vietettiin Tommin kanssa keskenämme vähän joulua. Mitään kunnon jouluruokaa meillä ei täällä ole, mutta haluttiin vaihtaa lahjat toistemme edessä. Minä tosiaan ostin Tommille GTA V:sen, kylpytakin ja Lumenen suihkusaippua/deodorantti-paketin. Tommilta taas sain vaaleanpunaisen pyjaman ja Policen hajuveden. Postissa odottelee vielä Harley-Davidson takakuori puhelimeeni, missä on pronssinen kotka. Kyllä tuo ihana mies vaan tietää, mistä tykkään!

 Siivet-kaulakoru näkyy myös hieman.
En jaksa enää odottaa!

Olen ollut viime aikoina todella huono bloggaaja. Uusi blogini inspiroi ja kannustaa minua kirjoittamaan, mutta työstressi ja selkäongelmani on masentanut kauheasti. Ainoa, mitä jaksan päivittää 50x päivässä on Instagram. Olen virallisesti IG-attention-whore. Se on vaan niin helppoa ja mukavaa. En ole edes jaksanut ostaa uusia pattereita Olympuksen kameraani, jotta saisin otettua kunnollisia kuvia.. Sanokaa mua laiskaks, mutta tuo iPhone on vaan niin näppärä.

Iskän kanssa keskusteltiin tänään tatuoinneista ekaa kertaa kuukausiin. Kerroin aikoinaan aikeistani ostaa tatskakamat, mutta en koskaan maininnut, kun olin ne hankkinut. Huomasin, että iskä oli vähän loukkaantunut, koska on kiinnostunut tuommosista asioista, mutta minulla oli henkilökohtaiset syyni olla kertomatta. Oli kumminkin innostunut ja iloinen (!) puolestani ja lupautui koekaniiniksi. Elämäni suurimmat paineet kasautuisivat sinä päivänä, kun iskälleni pitäisi alkaa väkertämään jotain tatuointia.. No ainakin hyvä syy alkaa treenaamaan lisää!

Mutta hei, miten te vietitte jouluanne? Mitä kaikkea ihanaa te saitte lahjaksi?

: Necromantic
  1. Hyvää joulua ja ai miten ihania lahjoja!

    VastaaPoista
  2. Mulla onki ollu ikävä sun postauksia :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana. ^_^ ♥ Yritän taas päästä tähän bloggailun pariin!

      Poista
  3. Toivpnmukaa pääset vastailemaan ja kuvailemaan tatskoi mitä oot tehnyt yms :) jeeee

    VastaaPoista
  4. Vähänkö sait kaikkea kivaa :)) Ite sain iPhone 5C puhelimen äidiltä ja isältä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :-) iPhone on kyllä hyvä keksintö! Lyö mun mielestä Nokiat ja Samsungit ihan 6-0.

      Poista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥