Happiness & Sadness

8.12.2013



Add me! xoxo, Necromantic


Onnellinen iPhone 4S:n omistaja ilmoittautuu. Menin niin sekasin huikeista veronpalautuksista, että uuden puhelimen lisäksi ostin yhdellä kertaa kaikki joululahjat! Okei, Tommille pitää vielä muutama ostaa, mutta muuten. Koska kukaan allekirjoittajista ei (tietääkseni) lue blogiani, voin paljastaa, millaista pakettia on tiedossa: iskälle Sex Pistols -keräilysetti (muki, avaimenperä, rasia ja lasinalusia), pikkuveljelle DC Comicsin vihreä Jokeri-kuvioitu paita, isosiskolle kauneuspaketti (kynsilakkoja, puuteria yms) ja äidille Emmerdalen tuotantokaudet 1-20. Miehelle pitäisi ostaa vielä kylpytakki ja jotain pientä ällösöpöä. Enköhän keksi jotain repäsevää!

Itselleni ostin vielä shoppailun lumoissa Itiksestä Sons of Anarchyn fanipaidan, Star Wars-takakuoren puhelimeen ja Itse Ilkimys 2 DVD:n. Ei ihan ykkösen veroinen, mutta hauska leffa kumminkin! Ottaisin mielelläni muutaman minionin tänne siivoilemaan, kiitos.


Huomenna on työfysioterapeutille aika ja tiistaina menemme vanhan kaverini Ainon kanssa HIFK-matsiin Helsingin Jäähallille. Koko matsin tarkoituksena on oikeastaan kunnioittaa ystäväämme Jyrkiä, joka menehtyi aikaisemmin tällä viikolla työonnettomuudessa. Jyrki oli hyvä ystävä ja uskollinen HIFK-fanittaja. Lepää rauhassa, toivottavasti sinulla on hyvä olla, missä ikinä lienetkin.

: Necromantic
  1. Aaaa sulla on instagram, pakko rientää seurailemaaan :3 ♥ se on varsin koukuttava sovellus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, mäkin ryntään sit seurailee sinuu! :-) Mitä tää alku on altanut ymmärtää niin KYLLÄ.. :DD

      Poista
    2. antanut jopa****** asjdhasfjh

      Poista
  2. eiks sen kysymyspostauksen pitäny tulla jo öö aikoja sitten????? missä se viipyy????

    ps. tahtoisin nähdä kuvia sun tekemistä tatskoista tai piirrustuksista :))

    VastaaPoista
  3. Oon sanonu about viiskyt kertaa, et kysymyspostaus tulee, kunhan saadaan nettiasia kuntoon. Joko tässä tai ens kuussa. Meidän mokkula ei anna lataa videoita. :(

    Ja joo, laittelen pian!

    VastaaPoista
  4. Heei, miten se sun tatska on parantunut? ja mites se sun jäbyn tatska? saaks siit kuvii enspostaukseen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika hyvinhän se! Ja katotaa jos ens tai sitä seuraavaan. :)

      Poista

Vain asialliset kommentit julkaistaan! Kiitos. ♥